Літні тераси ресторанів Києва на лівому березі: 6 локацій від PostEat - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва на лівому березі: 6 локацій від PostEat
29-04-2024 0 2321


Про літні тераси ресторанів Києва на лівому березі розповідає редакція PostEat. Проводити теплі весняні дні хочеться у приємній компанії дорогих друзів та близьких, які зараз поруч із вами. Запросіть найрідніших на обід, оберіть столик на терасі та максимально насолоджуйтесь моментами спілкування. В цій добірці розповідаємо про ресторани Русанівка та Русанівська набережна, а також ресторани на Березняках, Позняках та Троєщині, де ви знайдете смачні страви та літні тераси.

Patio | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Оноре де Бальзака, 7а

Години роботи: щодня 11:00–22:00

Бюджет: салати від 185 грн, основні страви від 215 грн, десерти від 110 грн.

Дещо з меню: салат зі свіжих овочів по-грузинськи – 185 грн, пхалі з буряку, квасолі та шпинату – 155 грн, запечені печериці з сиром – 175 грн, хачапурі по-аджарськи з грушею та горгонзолою – 339 грн, хінкалі з білими грибами та печерицями – 165 грн/3 шт., шашлик курячий в апельсиновому маринаді – 320 грн.

Деталі: В грузинському ресторані PATIO, який має власний внутрішній дворик, вже відкрита велика літня зала, будиночки та літні альтанки. В ресторані ви можете затишно відсвяткувати як велике весілля, так і день народження або просто відпочити із друзями та сім’єю.

Просторе літнє шатро з високою стелею розраховано на 120 гостей — воно захищене від дощу і вітру та має напроти величезний дитячий лабіринт з батутом. Літні альтанки можуть розмістити від 6 до 12 гостей, а будиночки з панорамними вікнами – від 10 до 26 гостей.

Також гості PATIO мають можливість зустрічати захід сонця на другому поверсі ресторану, споглядаючи на красу квітучого зеленого дворика. Це справжній рай для тих, хто хоче відпочити на природі, не виїжджаючи за місто. Бронювання столиків за номером +380975474444.

Spezzo | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 8

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Бюджет: салати від 198 грн, паста від 185 грн, десерти від 145 грн.

Дещо з меню: тартар із витриманої яловичини з печеним перцем та чіабатою – 275 грн, ризото з білими грибами – 298 грн, салат з баклажаном та сиром страчатела – 208 грн, піца пера б’янка – 275 грн.

Деталі: Відмінні італійські страви, прохолодні напої та десерти — літо розпочинається на терасі ресторану Spezzo на Русанівці. Куштуйте улюблені італійські делікатеси та не забувайте про знамениті власні сири, які в закладі готують самостійно зі свіжого фермерського молока. Окрім зірок меню — пасти власного виробництва та піци з дров’яної печі — спробуйте пасту та ризото в голівці сиру, найсирніші відчуття гарантовані. До речі, в Spezzo на Русанівці облаштована велика дитяча кімната, де багато іграшок, розмальовок, всілякі лазалки та гірки — малечі буде чим зайнятись, поки батьки смакують кращі італійські страви.

River Grill | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 3а

Години роботи: щодня 12:00 – 23:00

Бюджет: салати від 310 грн, основні страви від 260 грн, десерти від 80 грн.

Дещо з меню: салат з ростбіфом та білими грибами – 390 грн, устриці запечені з сиром горгонзола та пармезаном – 495 грн, фетучіні з тигровими креветками з цукіні, томатами чері та томатною сальсою – 395 грн, телячі щічки з пюре з батата та димною цибулею – 560 грн.

Деталі: River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена європейськими класичними стравами, доповнена позиціями на грилі, також є дитяче меню. Велика дитяча кімната ресторану з панорамними вікнами наповнена різноманітними іграшками для дітей різного віку. У дитячій кімнаті працює няня, також для дітей організовують цікаві анімаційні заходи та майстер-класи. У River Grill ви можете насолоджуватись весняним теплом та свіжим повітрям на одній з двох затишних літніх терас і відпочивати, споглядаючи на природу та хвилі.

Гастрокафе «Тарілка» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Михайла Гришка, 9

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 297 грн, основні страви від  грн, десерти від  грн.

Дещо з меню: теплий тайський біф-салат – 394 грн, тальятеле з лісовими грибами у вершковому соусі з пармезаном – 287 грн, тартіна з салом витриманим зв стародавнім рецептам із чорним часником – 189 грн, піца Горгонзола Пера – 395 грн, філе тунця альбакор по-сицилічйьски – 445 грн.

Деталі: Гастрокафе «Тарілка» на Позняках не перший рік захоплює гостей авторськими стравами від шеф-кухаря і власника закладу Дениса Комаренка. Концепція меню заснована на сезонності продуктів і їхній локальності — керуючись цим принципом, у гастрокафе «Тарелка» створюють справжні кулінарні шедеври. В закладі подають свіжоспечений хліб власного виробництва, який можна придбати в хлібній крамниці ресторану, пасту власного виробництва, м’ясо та морепродукти з хоспера, а також випікають понад 10 видів піци у дров’яній печі. Тераса ресторану знаходиться в квітучому саду: прохолода тіні дерев, спів птахів і гармонія смаків — все, що треба для відпочинку.

«Мисливський Двір» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Дениса Антіпова, 49

Години роботи: щодня 08:00 – 23:00

Бюджет: салати від 180 грн, основні страви від  грн, десерти від  грн.

Дещо з меню: салат з курячими стріпсами та печеними овочами – 220 грн, креветка темпура з соусом тар-тар – 230 грн, каре ягняти, запечене в тандирі – 640 грн/100 г, косуля з соусом з білих грибів – 520 грн, голубці з дичини з качаною кашею – 298 грн.

Деталі: «Мисливський двір» — ресторан-довгожитель, який знаходиться в готельному комплексі в парку «Партизанська слава» на лівому березі Дніпра. У ресторані представлений великий вибір м’ясних страв, які приготовані на мангалі та в тандирі. В меню ви знайдете страви сучасної європейської та української кухонь, а також спеціальні позиції з дичини. Смакувати страви з димком краще за все на літній терасі комплексу, посеред парку в тіні високих сосен.

VANO IVANO | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Райдужна, 8а

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Бюджет: салати від 185 грн, основні страви від 175 грн, десерти від 49 грн.

Дещо з меню: шоті з тартаром з яловичини – 195 грн, рулетики з баклажанів – 219 грн, толма – 189 грн, чанахі – 259 грн, хачапурі по-аджарськи – 239 грн, люля-кебаб з курки – 189 грн, хінкалі з сулугуні та імеретинським сиром – 39 грн.

Деталі: VANO IVANO Patio — це ресторан грузинської кухні, який не перший рік зустрічає гостей розташувався біля озера «Райдужне». В закладі на гостей чекає свіже повітря, смачні грузинські страви та домашнє вино. Розташовуватися гості можуть в основній залі, на двох терасах та у трьох окремих будиночках. У меню VANO IVANO традиційні страви грузинської кухні: пхалі, лобіо, аджапсандалі, чашушулі, хачапурі, люля-кебаб.

Головна фото: Patio 

Фото: Facebook/Instagram PATIO, Spezzo, River Grill, «Тарілка», «Мисливський Двір», VANO IVANO.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi