Favorite Food&Drinks 2022: дегустаційний конкурс та Урочиста церемонія нагородження переможців - PostEat

пошук

Favorite Food&Drinks 2022: дегустаційний конкурс та Урочиста церемонія нагородження переможців
11-10-2022 0 2894

Автор


26 вересня 2022 у Києві відбулась Урочиста офіційна церемонії нагородження переможців Favorite Food&Drinks.

14-15 вересня 2022 у Києві відбувся професійний дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks. Незалежні експерти дегустаційної комісії провели органолептичне оцінювання  продуктів та напоїв у 15 номінаціях.

Мета Favorite Food&Drinks – виявлення професіоналами високоякісних продуктів харчування та безалкогольних напоїв за органолептичними характеристиками «наосліп».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

«Асортимент сучасних продуктів харчування на напоїв часто вражає та збентежує своїм різноманіттям не лише кінцевих споживачів, а подекуди й професіоналів. З’являються нові технології, інгредієнти, і як наслідок нові категорії продуктів та їх номенклатура.

Щоб полегшити ритейлерам вибір, кому з виробників надати перевагу та який з продуктів поставити на полицю в магазині, або покупцям – що покласти до споживацького кошика, варто звернути увагу на додаткові маркери – відзнаки дегустаційних конкурсів», – коментують організатори Favorite Food&Drinks.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Чим цікавий дегустаційний конкурс Favorite Food&Drinks 2022.

«Вперше у конкурсі взяла участь продукція власної торговельної марки однієї з провідної торговельної мережі України, а саме VARUS. Зазначимо, що ця мережа не представлена у дегустаційний комісії. Тож, об’єктивність та незалежність оцінювання цієї продукції дотримано.

На конкурс введено дві нові номінації – «Молюски, ракоподібні» та «Мед, продукти бджільництва», і в них взяли участь по 5 дегустаційних зразків.

Вперше до складу дегустаційної комісії включено експертів, висококласних фахівців національних мереж АТБ Маркет, Епіцентр К, Еко Маркет. Варто зазначити, що 10 з 11 дегустаторів беруть участь у Favorite Food&Drinks вперше, що свідчить про прозорість та неупередженість під час оцінювання дегустаційних зразків.

Вперше у дегустації взяла участь продукція імпортована із Кореї та Грузії», – зазначають організатори Favorite Food&Drinks.

Склад членів професійної дегустаційної комісії сформовано з фахівців харчових і переробних підприємств, ритейлерів, шеф-кухарів, галузевих інститутів:

Укрметртестстандарт, торговельні мережі NOVUS, АТБ маркет, МЕТРО Кеш енд Керрі Україна, Епіцентр К, Еко Маркет, Good Market (БРСМ-Нафта), група ресторанів «Наживо» та інші.

Дегустації відбуваються у закритому режимі, де дегустаторів не відволікає ніякий аудіальний або візуальний шум – присутні тільки дегустатори, команда з обслуговування та подавання зразків. Продукція подається закодованою – дегустаторам відомі номер дегустаційного зразка, назва та склад продукту, вид нормативного документу, згідно якого цей продукт виготовлено.

Комісія провела органолептичну оцінку «наосліп» 116 дегустаційних зразків у 15 номінаціях. За результатами оцінювання присуджено:

Гран-Прі – 7 найменувань зразків (продукти, яким у 2021 році присуджено золоті нагороди підтвердили свій високий рівень якості у 2022) ;

  • Золото – 65 найменувань зразків;
  • Срібло – 42 найменування зразків;
  • Бронза – 2 найменування зразків.

Свою продукцію подали 23 постачальники з України, Грузії та Кореї. У конкурсі взяли участь: М’ясокомбінат Ювілейний, мережа VARUS із власною торговельною маркою VARTO, Ніжинський консервний комбінат, Богуславськй завод продтоварів, Маргіт-Аква, Квас Бевериджиз, Трипільське Сонце, Арьяка (ONUR ТМ), Джіенпі Фрутс, Відус Корея (Корея), Terra Georgia (Грузія), ДУКАТ-АГРО, равлики Фібоначі, Чарівна пасіка, Кукітон, Атлуа Аква, Два шефа, Біонік Дрінкс,  СОФІКО ТМ, ТМ Молекула, БФІ Сервіс, Комбінат Баранкових Виробів, Добра Вечеря ТМ, Zlata Pech ТМ.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Вже під час церемонії нагородження дегустатори та компанії учасники познайомились один з одним, поставили питання, поспілкувались, обговорили перспективи співпраці, тощо.

Ексклюзивно, для учасників Favorite Food&Drinks Надія Машталір, фахівець з якості власних торговельних марок МЕТРО Кеш енд Кері розповіла про «Нові можливості та реалії задоволення вимог клієнтів, щодо якості та безпечності продукції».

Список компаній виробників, чия продукція, взяла участь у конкурсі та результати дегустацій опубліковані на офіційному сайті та соціальних сторінках Favorite Food&Drinks та розіслані по власній електронній базі фахівців.

Звичайні покупці та бізнес-партнери можуть довіряти відзнакам Favorite Food&Drinks нанесеним на паковання продуктів харчування та напоїв, адже вони пройшли суворе оцінювання високопрофесійними, незалежними експертами.

Шукайте відзнаки Favorite Food&Drinks на пакованнях продуктів.

Найкраще – до столу!

Фото: Favorite Food&Drinks

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi