Ігор Мезенцев підсумував результати благодійних сніданків «Доброго ранку, шеф» - PostEat

пошук

Ігор Мезенцев підсумував результати благодійних сніданків «Доброго ранку, шеф»
06-02-2023 0 472


У січні в столичному ресторані «100 років тому вперед» пройшли благодійні сніданки у рамках проєкту «Доброго ранку, шеф» за участі шеф-кухарів Євгена Клопотенка, Ігоря Мезенцева та фотографа Дмитра Бахти. Про це Ігор Мезенцев розповів в Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Igor Mezencev ↟ (@ktoukraine)

Ці сніданки проходили для тих, хто вимушено залишив свої домівки й не зміг відсвяткувати новорічні свята як раніше. А також для самотніх літніх людей, щоб вони мали змогу поспілкуватися та приємно провести час.

Ну що тут казати, ми закінчили проєкт «Доброго ранку, шеф» та я чесно кажучі відчуваю себе якось пустим, бо робити добрі справи це супер круто, та я хочу продовжувати ще. Про те саме як я буду це робити трохи згодом, ну а поки дивитися які ми були счастливі. Кожну суботу вставали раніше щоб дарувати тепло, та радість! До нас долучились круті шефи, які приїздили до нас зі всієї країни, та ми робили смачнющі сніданки для подопічних різних фондів. Команда @100rokivtomuvpered допомагала нам, і це було дивовижне відчуття, коли всі об’єднались заради доброї справи. Дякую @inna_np за те що надали свій ресторан, та підтримали нас. А ще супер велике дякую моєму Партнер ін крайм @klopotenko що об’єднуєш всіх нас разом, бо тільки так ми зможемо зберегти наш гастрономічний код. Звісно що без команди цього пана нічого би не вийшло, тож їм мої щирі поцілунки. Трохи нижче я напишу фонди які приєднались та компанії які забезпечили нас продуктами бо без вас цього не вийшло”, — написав він.

Крім Євгена Клопотенка, Ігоря Мезенцева свято людям створювали ще такі шефи:

Фото: Instagram ktoukraine

Читайте також:

Як влаштований винний магазин

Принц Гаррі розповів, де Меган взяла рецепт приготування лосося 

Міжнародний ресторанний гід Michelin почне працювати в Ізраїлі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi