пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Журналістка Саша Власюк зібрала виробників спаржі з усієї України.
«Хто б сказав, що писатиму такий пост на другий рік повномасштабки — розсміялася би. але життя таке, що економіка вимагає не менше за нас із вами, спаржа в сезоні, українських виробників треба підтримувати, а бажання їсти смачно ніхто не відміняв. тож гайда ловити момент і купувати українську спаржу
@bro_pro_sparzha— спаржа з Дніпра, пишуть, що збір уже почався
@saffron_demchenko — вже сезон
@organic.svit — Миколаїв, вже сезон
@ferma4ka — вже сезон
@sparga.volytsia — Волиця, вже сезон
@sparzha_zakarpattja — Закарпаття, вже сезон
@asparagus_pruorilya — вже приймають замовлення
@asparagus_zhuravlya — Полтавщина, вже приймають замовлення через чат-бот
@sparga.volyni — Волинь, початок сезону 29 квітня
@greenseaclub — Черкаси, обіцяють старт за 5-7 днів
@sparzholove — пишуть, що початок сезону через 5 днів
@asparagus.kyiv — сезон за тиждень, замовлення вже приймають
@sparzha_asparagus — сторінка активна, анонсують сезон скоро
@asparagus_land — сторінка активна, анонсують сезон скоро
@desnianskia — сторінка активна, анонсують сезон скоро
@asparagus_ukr — Рівненщина, сторінка активна, анонсують сезон скоро
@nature.asparagus — Хмельниччина, поки були тільки анонс (і в них ще й артишоки будуть рости!)
@asparagus600 — Київ, чи вже сезон не кажуть, але сторінка активна
@spar_zha — Дніпро, чи вже сезон не кажуть, але сторінка активна
@asparagus_from_yaruhaa — чи вже сезон не кажуть, але сторінка активна
@asparagus_organic_dnepr — Дніпро, новий сезон не оголошували, тригер алерт: сторінка російською
ну і бонус-трек для твіттерян: спаржа від @_dulin_ (це юзернейм тві, також відомий як Middle-аграрій в якому вже сезоні)
Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук додав у своєму Telegram-каналі ще двох виробників спаржі.
«Добра спаржа , Львів, цього року хочуть залучити як клієнтів насамперед ресторани
Sparja.com.ua – Вінниця, їх рекомендує особисто Олена Павлова з Клубу подільської кухні», — написав він.
Фото: mary_zatolyuk
Читайте також:
Українське кафе на Філіппінах отримувало погрози від росіян, яким відмовили в обслуговуванні
Новий препарат може покласти край світовій епідемії ожиріння
В іспанському ресторані через фламбування піци загинуло двоє людей
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi