Українське кафе на Філіппінах отримувало погрози від росіян, яким відмовили в обслуговуванні - PostEat

пошук

Українське кафе на Філіппінах отримувало погрози від росіян, яким відмовили в обслуговуванні
25-04-2023 0 748


Українське кафе Odessa Mama Cafe & Boodmo Brewery, яке знаходиться у місті Ель-Нідо на Філіппінах, отримувало погрози від росіян, яким відмовили в обслуговуванні. Про це йдеться у повідомленні закладу у Facebook. 

“Наше право відмовити в продажу/обслуговуванні платникам податків путінського режиму (громадянам російської федерації). Це не дискримінація за національністю чи етнічністю, це просто санкція проти громадян, які підтримують злочини проти людства. (Ми обслуговуємо росіян, які, наприклад, довго живуть за кордоном і насправді не мають жодного відношення до війни проти України.)

Чомусь деякі люди, яким відмовили, вважають, що ми зобов’язані їх обслуговувати, стверджують, що їх потрібно обслуговувати за будь-яких обставин. Якщо це не імперська і зневажлива позиція, я не знаю, що є.

І коли ми не обслуговуємо їх, вони перетворюються на жорстоких, підлих і підступних істот”, — розповідають у закладі.

У Odessa Mama Cafe & Boodmo Brewery додають, що після інциденту російські вандали розмалювали стіни закладу знаками “Z” та пошкодили вивіски. Крім цього, персонал чув словесні образи. Також заклад отримав погрози в месенджері у Facebook. З цього приводу місцевою поліцією було розпочато розслідування. 

Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук додав у своєму Telegram-каналі, що росіяни намагалися втопити рейтинг українського кафе, але українці виявилися більш організованими, та не дозволили такому статись. 

«Група російських туристів намагалася пообідати в Одесі Mama Boodmo Cafe в містечку Ель Ніда, однак господар розказав їм, на якому напрямку знаходиться російський корабель. Росіяни намагалися наробити голос у соцмережах, але кілька днів на противника вимкнулися й українські користувачі. Скарги дозволили прибрати найбільш агресивних відгуків від росіян. Раніше негативних відгуків про кафе практично не було. Більшість відвідувачів писали про солодку українську кухню, називали борщ, вареники, налисники, чебуреки та інші українські страви. Тепер ще й дякують за позицію», — розповів він.

Фото: Facebook Piwny Turysta

Читайте також:

Новий препарат може покласти край світовій епідемії ожиріння

В іспанському ресторані через фламбування піци загинуло двоє людей

Іспанський суд визнав неправомірним звільнення електрика, який вживав алкоголь під час робочого дня

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi