В іспанському ресторані через фламбування піци загинуло двоє людей - PostEat

пошук

В іспанському ресторані через фламбування піци загинуло двоє людей
25-04-2023 0 418


У Мадриді через пожежу в ресторані Burro Canaglia Bar&Resto загинуло 2 людей, ще 10 отримали травми. Пожежа виникла через необережне фламбування піци. Про це повідомляє Mirror.

Офіціант ресторану Burro Canaglia Bar&Resto ніс в одній руці тарілку у вогні, а в іншій — паяльну лампу. Він пройшов повз колону з пластиковими квітами, які випадково загорілись. Пожежа поширилась за лічені секунди. На той момент у закладі перебувало близько 30 відвідувачів і співробітників.

В результаті пожежі загинуло двоє людей: працівник ресторану та відвідувач. Ще 10 людей отримали поранення, шестеро з них госпіталізовані з серйозними травмами.

За словами екстрених служб, відвідувачі намагалися втекти, коли пожежа почалася біля головного виходу. Швидко вибратися змогли лише клієнти, які були біля дверей. Решта опинилися у вогняній пастці.

Додамо, фламбування — спосіб приготування їжі чи, частіше, кінцевий етап приготування, що полягає в обробці страви палаючим спиртом. Для цього їжу поливають невеликою кількістю спирту чи міцними алкогольними напоями, які можуть горіти, після чого підпалюють. 

Фото: ASSOCIATED PRESS

Читайте також:

Іспанський суд визнав неправомірним звільнення електрика, який вживав алкоголь під час робочого дня

Ресторани у Німеччині почали брати штрафи за марне бронювання

Аня Козаченко гість тринадцятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi