пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторатор Сава Лібкін поділився у Facebook рецептами приготування кабачкової ікри, смажених кабачків та фаршированих квітів цукіні.
Кабачкова ікра
Інгредієнти:
Помідори ошпарюємо окропом та знімаємо шкірку. Потім звільняємо від насіння і ріжемо кубиками. Кабачки миємо і теж ріжемо кубиками.
Цибулю і часник шаткуємо скибочками. Гострий перець очищаємо від насіння і теж шаткуємо скибочками.
Солодкий перець обпалюємо на вогні та чистимо від шкірки. Потім розрізаємо і видаляємо насіння та плодоніжки. Нарізаємо м’якоть кубиками.
Цибулю, часник та гострий перець пасеруємо в оливковій олії на повільному вогні 15 хвилин, помішуючи до появи ознак карамелізації. Додаємо до цибулі з часником кубики кабачків, помідорів та болгарського перцю. Тушкуємо і через 10 хвилин додаємо сік лимона, тушкуємо ще 5 хвилин, солимо і перчимо за смаком. Пробуємо і доводимо до готовності при дуже слабкому кипінні ще 20 хвилин.
Додаємо оливкову олію, що залишилася, і вимикаємо вогонь. Доводимо до смаку сіллю та перцем. Можна додати дрібно нарізану петрушку.
Смажені кабачки
Інгредієнти:
У глибокому сотейнику на невеликому вогні обсмажуємо тонко нарізані кабачки майже до готовності, хвилин 15. Додаємо шматочки часнику та трошки гострого перцю і готуємо ще 5 хвилин. Солимо і подаємо до столу.
Фаршировані квіти
Інгредієнти:
Квітки цукіні фаршируємо свіжим сиром рікота і паніруємо в борошні. Потім вмочуємо в яйце і швидко обсмажуємо на сковороді. Подаємо на сніданок зі сметаною.
Фото: Facebook Ресторатор Савва Либкин
Читайте також:
Названо переможців найбільшого у світі конкурсу пива World Beer Cup 2023
У Львівській області послабили обмеження щодо продажу алкоголю
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi