пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Громадська організація “Культура їжі I Cult Food”, Міністерство освіти і науки України та Національна асоціація громадського харчування запускають кулінарні хаби, щоб підвищити кваліфікацію шкільних кухарів. Про це у Facebook повідомив Євген Клопотенко.
“От придумали ви ці страви для шкільного меню, а як кухарям тепер за ним готувати?
Проблема? Задача! …
Почнемо з 60 агентів змін. Це будуть викладачі профтехів в Тернопільській, Одеській, Полтавській та Чернівецькій областях, ми оновимо їх базу знань і вони підуть у світ вчити шкільних кухарів. Так дійдемо до глобальних змін у шкільному харчуванні (бо якщо ми це почали, то доведемо до кінця)”, — пояснив він.
За його словами, проєкт реалізується за підтримки Швейцарії, через Швейцарську агенцію розвитку та у співробітництві з Посольством Швейцарії в Україні.
Читайте також:
Тетяна Олевська поділилась враженнями від виставки London Wine Fair 2023
В Україні запустили платформу «Дія.Освіта», де можна безкоштовно вивчати нові професії
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi