В Україні запустили платформу «Дія.Освіта», де можна безкоштовно вивчати нові професії - PostEat

пошук

В Україні запустили платформу «Дія.Освіта», де можна безкоштовно вивчати нові професії
19-05-2023 0 530


17 травня Міністерство цифрової трансформації запустило освітню платформу «Дія.Освіта». Тут можна безкоштовно вчитися, опанувати нову професію та подивитись вакансії для неї. Про це у Telegram повідомив віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

“На платформі — сотні освітніх серіалів, які допоможуть швидко опанувати нову професію. Вивчитися на графічного дизайнера або баристу, проєктного менеджера або пекаря. Серіали безоплатні та доступні для кожного.

Від реєстрації на Дія.Освіта до нової професії всього кілька кроків. Складаєте тест, що допомагає визначитися з напрямом, — отримуєте рекомендації щодо професії, яка підходить для вас найбільше. Навчаєтеся на освітніх серіалах. Проходите симулятори, що дозволяють на реальних кейсах перевірити свої навички. Потім отримуєте сертифікат та знаходите вакансію у своєму регіоні. І це все на одній платформі”, — розповів Михайло Федоров.

За його словами, «Дія.Освіта» корисна не лише українцям. Весь контент доступний англійською. 

Повний список професій та напрямів можна подивитися на сайті проєкту, цей перелік поповнюватиметься. Серед них є піцайоло, бариста, шеф-кухар, кондитер, пекар. Пріоритет становлять професії, що мають попит на ринку праці. Після завершення навчання користувач отримує відповідний сертифікат.

Фото: скриншот

Читайте також: 

У США створили підземну систему доставки онлайн-замовлень до автомобілів

Роботи-кур’єри Domino’s Pizza з’явилися в Іспанії

У Дніпрі спекли торт у формі рушника

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi