Юлія Рабін розповіла, для чого створила проєкт Taste of Ukraine - PostEat

пошук

Юлія Рабін розповіла, для чого створила проєкт Taste of Ukraine
01-08-2023 0 864

Авторка проєкту Taste of Ukraine Юлія Рабін розповіла у Facebook, що створила цей проєкт, щоб її було де смачно поїсти.

“При всій моій повазі до рестораторів, шеф-кухарів і нових закладів — з овочевим меню у вас трохи завтик. І ось чому: тому що якщо в меню є квіти цукіні, то ви обов’язково фаршируєте їх рікотою, якщо є буряк, то ви подаєте його запеченим з фетою або чорносливом, якщо є кавун, то він у вас йде до салату (в кращому випадку) або до гаспачо, якщо ви працюєте з грушею або динею — то карамелізуєте її і робите десерт. Тобто в усіх все одне і теж саме. А мені хочеться різноманіття кольорів, технік, подач і смаків”, — розповіла вона.

За словами Юлії Рабін, на майстер-класі “Taste of Vegetables: овочі і ферментація”, який відбувся 25-26 липня, було доведено, що овочі — це самодостатній продукт. Вони можуть бути приготовані і як м‘ясо, і як круасани, і як суп, і як закуска, і як гаряча страва, і як десерт. Впродовж двох днів на майстер-класі вдалось зробити 12 страв, 5 десертів, смузі, сорбети і лимонад.

Фото: Facebook Юлия Рабин

Читайте також: 

Маріанна Душар поміркувала, які страви зображені на картині «Маївка на Софіївці»

Ольга Копилова анонсувала відкриття «Чорноморки» у Словаччині

5 незвичайних описів «шардоне», і що вони насправді означають

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi