пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Heineken Laos та Wunderman Thompson Thailand об’єдналися, щоб створити кубики льоду Heineken Star Ice. Вони виробляються за допомогою унікальної технології, яка дозволяє отримати кубики льоду, які на 20% холодніші, ніж звичайний лід. Про це повідомляє The Drinks Business.
Компаніям вдалося перетворити пиво Heineken на кубики льоду за допомогою заморожування в інтенсивному потоці повітря.
Виробництво подібних кубиків з пива є доволі важким через температуру замерзання, яка відрізняється від води. Декілька факторів впливають на швидкість і процес заморожування пива, у тому числі вміст алкоголю, вид упаковки, а також температура зберігання. Наприклад, пиво з високим вмістом алкоголю замерзає довше, а пиво у склі – швидше.
У розробленому Heineken процесі пиво миттєво замерзає при температурі -35°C, гарантуючи, що при розморожуванні воно збереже свій смак. Кубики льоду Heineken Star Ice виготовляються у формі фірмової зірки. Тануть вони вдвічі повільніше, ніж звичайний лід.
Photo credit: Adobo Magazine
Читайте також:
Фестиваль українських вин Brave Wine повертається 7-8 жовтня
У США приготували пиво з маринованих огірків
Ресторанний подкаст «Реве та стогне ресторатор» починає другий сезон. Перший гість – Стас Завертайло
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi