PRORESTO’23: Ресторанний форум про те, як вибудувати бізнес під час кризи - PostEat

пошук

PRORESTO’23: Ресторанний форум про те, як вибудувати бізнес під час кризи
29-09-2023 0 1325

Партнери

Автор


24 вересня в Одесі пройшов перший з початку повномасштабного вторгнення ресторанний форум PRORESTO’23, який обіцяє бути щорічним.

Масштабний захід зібрав професіоналів ресторанного бізнесу зі всієї України. Обмін знаннями, досвідом, та взаємопідтримка об’єднала понад 500 гостей форуму.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Івент готували три місяці. Соорганізатор Богдан Швець розповідає, чому вирішили зануритись саме в ресторанну сферу:

“Після 24 лютого 2022-го українці повною мірою зрозуміли важливість роботи бізнесу на економіку України. Попри складнощі підприємці відкривали нові заклади та продовжували сплачувати податки. Окрім того, гостинність сфери HoReCa має неабиякий вплив на метальний та фізичний стан наших співгромадян.”

На головній сцені форуму виступили провідні експерти з HoReCa: амбітний міністр шаурми та чебуреків Спартак Велішаєв, легендарний тренер-консультант Олександр Мусатов, зірка одеського ресторанного бізнесу Олександр Йоурз, засновник “Асоціації шеф-кухарів півдня України” Віктор Тітов, кавіст-підприємець Тимур Козонов, талановий шеф-бармен Владислав Романішин та інші.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Гості змогли долучитися до незвичного для конференцій формату – палких панельних дискусій, що розгорнулися на малій сцені концерт-холу ГК “Одеса”. Спікери обговорили, як наймати команду в нескінченну кризу, які тренди та бізнес-моделі працюють для сфери HoReCa зараз, а також важливість бару в закладах, платформи онлайн-замовлень та доставки. Потім вони відповіли на запитання залу. Дискусії модерували харизматичні Євген Комаров, Степан Цуцман, Андрій Фурман та Ольга Кіфа.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

У рамках заходу діяли експозиції ведучих профільних компаній, від виробників обладнання до діджитал-сервісів: Uklon Delivery, Poster, DeLonghi, Новий Проєкт, Lanet Click, E-app, Servio Software та багатьох інших.

Відвідувачі форуму, які брали участь в розіграші призів, отримали подарунки від TreeStory, Kenwood, Englishdom, Foundation, BogushTime, Ні Грама Драми, тощо.

Проєкт PRORESTO створили не тільки для розвитку гастрономічної сфери, а й для збору благодійних внесків на підтримку ЗСУ. Під час події всі учасники могли долучитися до збору коштів на “Мобільний госпіталь” – проєкт Агенції відбудови України. Частину грошей від продажу квитків направили до благодійного фонду «Повернись Живим».

Вже 15 жовтня в Pochayna Event Hall в столиці відбудеться другий форум. Серед хедлайнерів та спікерів панельних дискусій з’являться нові імена. 

Всі новини і корисна інформація від команди PRORESTO є на інстаграм-сторінці, а вже наступного тижня на сайті форуму можна буде ознайомитись з розкладом київського заходу.

Не пропустіть найгучнішу ресторанну подію року!

15 жовтня 2023 року, Pochayna Event Hall (Київ, Проспект Степана Бандери, 23)


Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi