Ресторатор Ігор Сухомлин поділився враженнями про десять львівських закладів - PostEat

пошук

Ресторатор Ігор Сухомлин поділився враженнями про десять львівських закладів
23-10-2023 0 793


Український ресторатор Ігор Сухомлин у Telegram-каналі «Новини Бессарабки» поділився враженнями про десять львівських закладів.

«Дуже тепло, нам дали літа в борг, сподіваюсь не під високий відсоток.

Кількість людей і якийсь концентрований смак життя.

Почнемо

  1. Мрійники. Любов і разйоб одночасно. Пончики, паштет, панакота. Да просто все. Шеф Сашко Цвігун і команда намріяли справжнє бістро, де їсти цікаво і смачно одночасно. Лайк.
  2. Грузинський від Нестора Шуманського та Яна Нгуєна. Неархаічна цікава Грузія. Вуха та досвід шефа стирчать з кожного хінкалі в азійському стилі. Кебаб.
  3. Porcomarco — це шо взагалі відбувається? Мініатюрний сімейний заклад на Вірменській. Де чоловік шеф, дружина на сервісі. Піца з характером, фірмова поркета, яка запікається 12 годин (з лимоном). Печена паста, фаршировані лимони і ще купа всього. Голодні ресторатори позмітали все. Встиг на останню піцу з поркетою.
  4. Єрусалим. Ну шо тут казати. Упоровся гефілтефіш та фаршмаками. Дуже смачно і по-особливому. Умовно не в центрі, але дуже раджу.
  5. Дуже висока кухня. Юра Кошик з командою роблять цікаві речі. Одне сало з солоними лимонами чого вартує. Смачно. Радість.
  6. Білий шум — ну слухайте, стільки комплементарних відгуків Львову я не писав ніколи. Цей заклад — українське бістро здорової людини. Дуже особливий борщ, сендвіч з зеньківською ковбасою, картопля з раками та турецький чай. Меню цікаво читати. Кажуть, власник з Сум. Круто. Також не в центрі.
  7. Шалом — не сісти без бронювання. Біток. Сходив на сніданок. Смачно, інтерʼєр, сервіс. Все на рівні.
  8. Cheese Bakery — сніданки, кава, матча, бадьора команда. І дуже симпатичні власники.
  9. Колос — новий гостинний грецький заклад від Марево Груп. Василь, Артем, команда, так тримати (кажуть, шо будують вже шось нове. Але може бути це міф)
  10. Еталонний еспресо та фільтр в Світ кави. Родина Бедрїїв працює. Дякую, кеп. Будь ласка, хлопчик з Золотоноши», — розповів ресторатор.

Photo credit: Facebook Igor Sukhomlyn

Читайте також:

Юрій Ковриженко та азійська шефиня Маргарита Форес готували на благодійній вечері

У ресторані Klukva&Brukva відбудеться презентація унікальної книги «365 борщиків»

Львівський ресторатор Нестор Шуманський анонсував два нові відкриття

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi