Uklon запускає курʼєрську доставку для бізнес-клієнтів - PostEat

пошук

Uklon запускає курʼєрську доставку для бізнес-клієнтів
08-12-2023 0 370


Uklon Delivery, сервіс доставки від Uklon, запускає послугу кур’єрської доставки для бізнес-клієнтів. Про це повідомляє Forbes Україна.

Спочатку сервіс Uklon Delivery працюватиме у Києві, далі планується розширення географії сервісу.

«Кур’єрська доставка Uklon Delivery доступна зараз лише для В2В користувачів. Ми підключаємо перших партнерів та тестуємо новий функціонал. За результатами співпраці та за відгуками наших клієнтів будемо розвивати функціонал кур’єрської доставки вже для всіх користувачів сервісу Uklon. Це будуть окремі можливості в уже наявному застосунку. Спершу це буде Київ, але у майбутньому розглядаємо розширення географії на всі міста-мільйонники в Україні. Тобто Львів, Одеса, Дніпро, Харків», – розповів у коментарі для PostEat Олександр Білоусов, Head of Uklon Delivery.

Наразі функціонал Uklon Delivery доступний лише для B2B користувачів. Згодом доставка курʼєрами буде доступна для користувачів пасажирського застосунку Uklon. 

Кур’єри Uklon Delivery зможуть доставляти їжу, продукти, документи, дрібну техніку та інші товари від партнерів, за умови, що вага не перевищуватиме 10 кг. Доправлення замовлень здійснюватиметься протягом години з моменту оформлення та прийняття замовлення на доставку. Усі кур’єри матимуть брендовані термосумки та здійснюватимуть доставку на мототранспорті.

Photo credits: Forbes Україна

Читайте також

Різдвяний «Кураж» відбудеться 16 та 17 грудня на локації Garage

Лана Світанкова розповіла про нові сорти хмелю, які були виведені міжнародною селекцією

Wine Hunters привезли в Україну перший в світі spiced бренді

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi