пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Де: м. Одеса, вул.Космонавтів 17А
Формат: гриль-кафе
Години роботи: щодня з 11:00 до 22:00
Контактний номер: +380935858899
«М’ясо у вогні» – демократичний проект у форматі grill-cafe у парку імені Горького. В закладі прагнули надати можливість гостям торкнутися культури м’ясних страв на вогні, спостерігаючи повний цикл приготування від грилю до смокера та дивувати гостей елементами вогню в інтер’єрі та fire-шоу під час приготування страв. Мета «М’ясо у вогні» – робити street food смачним та цікавим.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
В закладі використовують виключно локальні та натуральні інгредієнти у створенні страв, м’ясо готують в американському смокері, на грилі, бургери, шаурму та суп на вогні. Зазначають, що американський смокер має особливу повільну технологію приготування їжі від 4 до 18 годин, що надає продуктунеповторний смак і текстуру — ребра, рвана телятина зі смокера просто тануть у роті. По будням до 17:00 діє акця 1+1=3.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Дещо з меню:
Фото надані закладом
Читайте також про інші нові заклади Одеси:
Новий заклад. Одеса: ресторан Mimosa Brooklyn Pizza Odesa
Новий заклад. Одеса: «Міністерство Шаурми» на Катерининській
Новий заклад. Одеса: масло, хліб та вино в My.Butter на Катериненській
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi