Палітра смаку в онлайн магазинах для кондитерів: де знаходити унікальні інгредієнти для ваших десертів - PostEat

пошук

Палітра смаку в онлайн магазинах для кондитерів: де знаходити унікальні інгредієнти для ваших десертів
10-07-2024 0 1730


Зараз можливостей купити все для кондитера як любителя, так і професіонала, безліч. У нашій добірці ми зібрали інтернет магазини товарів для кондитерів, де ви знайдете все необхідне для створення солодких шедеврів. Від високоякісного інвентарю до ексклюзивних інгредієнтів – у цих магазинах є все для того, щоб ваша випічка була не лише смачною, а й вишуканою. Незалежно від того, чи ви лише починаєте свій шлях у кондитерській справі, чи вже є досвідченим майстром, ця добірка стане вам у пригоді.

Pastrynom | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де:  Київська обл., м. Бровари, вул. Київська, 265/1

Години роботи: пн-пт з 09:00 до 19:00, сб-нд – вихідні

Як замовити: на сайті або за телефоном +380973531678

Що пропонують: шоколад білий 29,7% Natra Cacao —  681 грн/кг,  шоколад Inspiration Passion Valrhona зі смаком маракуя — 540 грн/250 г, пюре з манго заморожене Crop’s — 546 грн/1 кг,  альбумін Pastrynom — 339 грн/350 г, барвники Sosa Ingredients — від 217 грн.

Деталі: Кондитерський інтернет магазин у Броварах Pastrynom прагне стати надійним помічником для професіоналів та аматорів кондитерської справи. В Pastrynom ви знайдете все необхідне для приготування десертів, смачної випічки та декорування солодощів. Експерти магазину ретельно обирають якісний професійний шоколад, какао порошок, фруктові пюре та пасти, горіхові продукти, какао масло, текстурні агенти (агар-агар, альбумін, пектини, желатин), барвники, ароматизатори та багато інших кондитерських товарів для професіоналів та аматорів кондитерської справи.

Широкий асортимент кондитерських інгредієнтів у Pastrynom задовольнить будь-який ваш запит, адже ви можете обрати з понад 1000 найменувань Ви знайдете широкий спектр кондитерських інгредієнтів для створення будь-якого десерту, від простих тістечок до складних багатоярусних тортів, вишуканих арт-десертів та елементів молекулярної кухні. Важливо, що в інтернет магазині Pastrynom пропонують товари та кондитерські інгредієнти лише найвищої якості, що відповідають європейським та світовим стандартам. Кожна товарна позиція має відповідні документи, що підтверджують їх якість та безпечність. Команда на чолі з бренд-шефом Pastrynom Дмитром Дударенко завжди готова допомогти вам у виборі інгредієнтів та надати поради щодо їх практичного використання.

Ви завжди можете бути певними, що в Pastrynom обрали кондитерські товари за оптимальною ціною. Інтернет магазин має власний імпорт більшості позицій та довгострокові контракти з надійними європейськими постачальниками, тож тримає конкурентні ціни на кондитерські товар, які дозволять вам економити без втрати якості. Також у кондитерському магазині Pastrynom регулярно пропонують акції на популярні товари, а для постійних клієнтів діє система бонусів та накопичувальних знижок. Ваше замовлення буде оброблено максимально оперативно та відправлено “день у день” у всі куточки України.

Karamelia | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ: проспект Червоної Калини, 47; вул. Гетьмана Павла Полуботка, 9Г; вул. Левка Лук’яненка, 21; вул.Вербова, 17; пр-т Академіка Палладіна, 25А; вул. Олександра Мишуги, 10

Години роботи:  пн–пт з 10:00 до 18:00; сб з 10:00 до 15:00, неділя — вихідний 

Як замовити: на сайті або за телефоном +380503878633, +380673718925

Що пропонують: мастика для моделювання червона модекор pop — 280 грн/1 кг, тримолін, інвертований цукровий сироп — 52 грн/500 г, мигдальні палички (Німеччина) — 62 грн/100 г, шоколадні диски чорні «карібе» — 54 грн/250 г.

Деталі: Karamelia — інтернет магазин та мережа офлайн магазинів товарів для кондитерів, яка працює з 2016 року. В Karamelia ви завжди зможете знайти сировину, інструмент або форму за смаком та запитом, менеджери завжди проконсультують вас для оптимального вибору серед великого асортименту магазину. 

В каталозі ви знайдете все необхідне для приготування, прикраси та подачі десертів: заморожене фруктове пюре, крема для кондитерських виробів, глюкозний сироп, натуральний шоколад та дзеркальні глазурі, харчове золото і срібло, харчові барвники та спреї, гелі та ароматизатори, коробки та підложки. Замовлення ви можете забрати самостійно у магазинах або обрати доставку кур’єром по місту чи зручним поштовим оператором.

La-Torta | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Харків, пр. Гагаріна, 26; м. Київ, вул. Антоновича, 157; м. Львів, вул. Городоцька, 43; м. Миколаїв, пр-т Центральний, 171; м. Вінниця, пр.Коцюбинського, 48; м. Одеса, вул. Катерининська, 81; м. Дніпро, вул. Володимира Мономаха, 19.

Як замовити: на сайті або за телефоном +380953969559, +380930002970

Що пропонують: шоколадні диски полуничні (глазур кондитерська) — 50 грн/250 г, какао масло Yero — 210 грн/100 г, кокосове борошно 12% — 60 грн/200 г,пюре маракуйя без кісточки Fruity Land — 420 грн/1 кг.

Деталі: Інтернет магазин La-Torta працює з 2011 року і зараз має 7 магазинів по Україні. У цьому магазині є різноманітні кондитерські інструменти, інгредієнти та декоративні елементи, які допоможуть вам перетворити тортик або тістечко на витвір мистецтва. Магазин є офіційним представником кондитерських товарів відомих брендів, тож ви можете бути впевнені, що отримаєте оригінальний, якісний товар прямо від виробника за вигідною ціною. До того ж, у La-Torta постійно проходять всілякі знижки та акції. 

В асортименті магазину величезний вибір кондитерських інгредієнтів (ароматизатори, кондитерський клей, начинки та пасти, какао та борошно, сублімовані продукти та фруктові пюре, шоколад та сухоцвіти), а також харчові барвники, молди, вафельні прикраси та інвентар. Доставка по Україні здійснюється протягом 1-3 робочих днів через службу доставки Нова Пошта (на відділення або кур’єром). Також можливий самовивіз з магазинів в Харкові, Одесі, Києві, Вінниці, Львові, Дніпрі та Миколаєві.

Beze | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Київ, бульвар Вацлава Гавела, 18 (ТК «Відрадний», 2 поверх, магазин №47)

Години роботи: пн-пт 10:00-17:00  

Як замовити: на сайті або за телефоном +380958574400

Що пропонують: моделюючий шоколад темний Туреччина — 509 грн/1 кг, карамель ромова — 70 грн/100 г, ізомальт кристалічний — 1040 грн/1,3 кг, шоколад Ruby RB1 Callebaut 33.6%, Бельгія — 110 грн/100 г.

Деталі: Beze — сучасний магазин, в якому ви зможете придбати все необхідне для кондитерської майстерності, від вирубок та силіконових форм до мастики та міксерів. Магазин пропонує великий асортимент понад 10 тис. товарів: якісний інвентар, натуральні інгредієнти, новинки та ексклюзивні прем’єри від виробників з різних куточків світу, нові можливості для експериментів, постійне оновлення та поповнення. Beze пропонує оптимальні ціни, відсутність суми мінімального замовлення та неймовірно швидку доставку замовлення. В каталозі на сайті зручно шукати необхідні товари за розділами по категоріям та святам і подіям (для морозива, для весілля, для Нового року, для Великодня).

Lavar | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: м. Одеса, вул. Мала Арнаутська 64

Години роботи: пн-пт 09:00-18:00, сб 10:00-15:00, нд вихідний

Як замовити: на сайті або за телефоном +38 (068/095/073) 5548080

Що пропонують: пюре пастеризоване Fruity Land Лайм — 340 грн/1 кг, мастика для квітів Sekersugar біла — 240 грн/500 г, паста Ванілі Бурбон преміум — 230 грн/100 г, натуральний чорний шоколад 72% Аріба чорні діаманти — 120 грн/200 г.

Деталі: Магазин Lavar займається організацією дрібнооптових, роздрібних та інтернет-продажів для професійних кондитерів, а також для домашнього використання. Асортимент магазину постійно поповнюється та змінюється, на сьогоднішній день ви можете обрати необхідне з понад 5000 позицій. В Lavar ви завжди знайдете інструменти для кондитера, для роботи з цукровою мастикою, кондитерські мішки та насадки, підставки для тортів, силіконові форми для випічки, кухонний інвентар та багато іншого. 

Інтернет-магазин, як і роздрібний магазин, має в асортименті товари відомих світових та вітчизняних виробників. Також ви можете придбати аксесуари для прикраси святкового столу: ажурні серветки, підкладки для торта, феєрверки, свічки для торта. Серед хітів продажу в Lavar Хіти: маципан та цукрова мастика, кандурин, барвники, багаторазові трафарети, суміші для випічки, молди, насадки для крему, різні кульки та посипання, вайнери та готовий декор для десертів.

Головна фото: Tamas Pap on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi