Гастро-події жовтня у Львові: гастровечір із шеф-кухарями Michelin, камерний фестиваль вина, вечеря сицилійської кухні - PostEat

пошук

Гастро-події жовтня у Львові: гастровечір із шеф-кухарями Michelin, камерний фестиваль вина, вечеря сицилійської кухні
11-10-2024 0 358


Жовтень у Львові обіцяє бути справжньою гастрономічною мандрівкою для поціновувачів вишуканих смаків. Від ексклюзивного гастровечора з шеф-кухарями Michelin до камерного фестивалю вина та масштабного Свята Сиру і Вина — на вас чекає незабутні гастрономічні враження.

Ексклюзивний гастровечір із шеф-кухарями Michelin у ресторані Citadel — Gastro Boutique Hotel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грабовського, 11, ресторан Citadel — Gastro Boutique Hotel

Коли: 18 жовтня (п’ятниця) о 18:10

Ресторан Citadel — Gastro Boutique Hotel у Львові запрошує на ексклюзивний гастровечір — ця подія стане головною кулінарною подією осені, адже вперше в Citadel готуватимуть шеф-кухарі з Німеччини та Польщ, які працювали у закладах, відзначених зірками Michelin. 

Хто готуватиме? Piotr Kałaska (на кухні 20 років, 7 років працював в Atelier Amaro, де здобув першу *Michelin в Польщі); René Bildesheim (шеф-кухар BEES, ресторан з рекомендацією від Michelin); Philipp Müller (німецький шеф-кухар, який працював су-шефом у ресторані Schanz ***Michelin у Піспорті); Maksymilian Kuśmierczyk (шеф-кухар з міста Ополе, який стажувався продовжив навчання в Atelier Amaro *Michelin від Modest Amaro., Burg Schwarzenstein від Nils Henkel **Michelin).

Гастровечір «За одним столом» — це подія, що відзначає багатогранність сучасної української та європейської кулінарії, створюючи платформу для обміну культурними цінностями через гастрономію. Ця подія стане символом єдності та дружби через кулінарію, відкриваючи нові горизонти смаку та спілкування. Атмосферу вечора підкреслить музика на флейті в сучасній інтерпретації.

На гостей вечора чекатимуть такі вишукані страви: тартар з яловичини та цитрусових, крес-салат; бурякові равіолі; суп з Рислінгу та порею; сорбет Диня-Селера; філе телятини; пана-кота з горіхового молока; фруктовий чизкейк в тарталетці.

Вартість — 4900 грн, для бронювання телефонуйте +380504494600

“Нові винні історії” — камерний фестиваль вина в “Винотека Прага”

Де: вул. Гнатюка, 8, “Винотека Прага”

Коли: 16 жовтня (середа) о 18:00

У ресторані Vinoteca Praha вперше проведуть камерний фестиваль вина — це новий формат дегустаційних вечорів, кожен з яких буде присвячений своїй унікальній тематиці. Ви зможете зануритись в магію винних смаків та насолодитися спілкуванням зі сомельє у затишній і невимушеній атмосфері. Перший вечір — справжня знахідка для поціновувачів Піно Нуару, адже в ресторані підготували 10 цікавих альтернатив, які здивують не менше, ніж цей легендарний сорт. Партнер фестивалю: Fozzy HoReCa expert. Кількість місць обмежена, необхідне бронювання за номером +380987373777

Вартість —  донат від 300 грн на збір для 102-ї бригади ТрО на наземну станцію для FPV-дронів

Свято Сиру і Вина у Львові 

Де: вул. Коперника, 17, Львівський Палац мистецтв

Коли: 18 жовтня (п’ятниця) 17:00 — 22:00, 19 та 20 жовтня (субота, неділя) 12:00 — 22:00.

На території Львівського Палацу мистецтв відбудеться триденний фестиваль Свято Сиру і Вина у Львові. На гостей чекатимуть більше 100 видів вина з різних куточків України та світу, сири від кращих українських крафтових виробників, дегустації від винних експертів та сироварів, жива музика і розважальна програма. З кожним дорослим квитком скляний дегустаційний келих у подарунок. Також під час проведення Свята Сиру і Вина відбуватиметься збір коштів на потреби окремих підрозділів ЗСУ.

Вартість — одноденний квиток 250 грн, триденний квиток 700 грн.

Гастровечір сицилійської кухні в ресторані Mon Chef

Де: вул. Городоцька, 15, ресторан Mon Chef

Коли: 23 жовтня (середа) о 19:00

Теплий вечір з настроями Сицилії— в ресторані Mon Chef підготували чудову вечерю сицилійської кухні, тому запрошують вас на цікаві атмосферні розповіді шеф-кухаря, можливість готувати із шефом страви, які будете куштувати. В рамках вечері буде 4 страви від шеф-кухаря, винний супровід та welcome drink Aperol Sprits

Вартість —  2000 грн з гостя, забронювати місц або придбати сертифікат на подію можна за номером +380503728291

«Рожевий» благодійний гастровечір в ресторані Park. Art of Rest

Де: вул. Вітовського, 43 А, ресторан Park. Art of Rest

Коли: 31 жовтня (четвер) о 18:30

В останній день жовтня в ресторані Park. Art of Rest відбудеться «рожевий» благодійний гастровечір в рамках всесвітнього місяця підтримки боротьби з раком молочної залози. Організатори збирають кошти на дороговартісні ліки, які не покриваються державою, для жінок, які потребують допомоги. Мета — зібрати 500 000 гривень для фонду підтримки дорослих онкопацієнтів Inspiration Family Ukraine.

У програмі – велкам-дрінк, вишуканий сет авторських страв від 5 талановитих шефів, які створять гастрономічні шедеври та винний супровід, благодійний аукціон з лотами від партнерів події та митців. Кожен, хто придбає лоти, отримає приємні подарунки, а кожен гість покине вечір із маленьким сюрпризом. Увесь вечір лунатиме жива музика — саксофон, піаніно та неймовірне виконання Павла Ільницького. Дрес-код: з рожевим акцентом.

Вартість — 3900 грн/персона,за квитком звертайтесь у дірект.

Головна фото: Juliette F on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi