Локації в Києві з українською кухнею та живою музикою для незабутнього вечора з друзями - PostEat

пошук

Локації в Києві з українською кухнею та живою музикою для незабутнього вечора з друзями
22-10-2024 0 74


Якщо шукаєте місце для душевного вечора з друзями, де можна не тільки насолодитися автентичними українськими стравами, але й поринути в атмосферу живої музики — ця добірка саме для вас. Від традиційних вареників і борщу до сучасних інтерпретацій українських класичних смаків, ці заклади здатні створити особливий настрій. Жива музика додає ще більше тепла та емоцій, роблячи вечір по-справжньому незабутнім. Тут кожна деталь — від страв до звуків — створює атмосферу, де можна розслабитися та гарно провести час у компанії друзів.

О’Панас | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Терещенківська, 10

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: асорті карпатських сирів — 414 грн, лизень телячий з хроном — 272 грн, вареники з вишнею — 188 грн, голубці з домашньою сметаною — 215 грн, бограч гуцульський — 215 грн.

Деталі: «О’Панас» — столичний ресторан української кухні в парку ім. Тараса Шевченка, не перший рік відомий своєю гостинністю. Інтер’єр, виконаний в українському стилі з елементами українського бароко, дозволяє повністю зануритися в національну атмосферу. У меню ресторану «О’Панас» – класичні та авторські страви української кухні: борщ зі свинячими реберцям, лизень телячий з хроном, вареники з різноманітними начинками, голубці з домашньою сметаною, банош з білими грибами та овечою бринзою, тертюх з грибами та бринзою та котлета по-київськи. У теплу пору року з тераси ресторану, що схована під старими дубами, можна милуватися красою одного з найстаріших парків Києва, а за неповторну атмосферу відповідають колоритні українські музики.

Тарас | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Берестейський, 84Б

Години роботи: щодня 11:00-22:00

Дещо з меню: запечений гарбуз з сиром брі — 236 грн, олів’є з телячим язиком — 219 грн, жульєн курячий в млинцях — 186 грн, індичка фарширована сиром та шпинатом — 286 грн, домашні котлети зі щуки з грибним соусом — 278 грн.

Деталі: Ресторан «Тарас» — це ресторан української автентичності та сімейного затишку на Нивках, який зустрічає гостей вже 16 років поспіль. Смачна національна кухня, вигідні фуршетні пропозиції та обслуговування на вищому рівні — ідеальне місце для святкування будь-якої важливої для вас події. В меню представлені популярні класичні українські страви, а також українські страви з локальних продуктів у сучасній інтерпретації. Кожного вечора з п’ятниці по неділю в ресторані лунає жива музика, щоб надихнути вас на чудовий відпочинок.

Царське Село | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Лаврська, 22 (біля Києво-Печерської Лаври) 

Години роботи: щодня 10:00-23:00 

Як замовити стіл: за телефонами +380674341122, +380954341122 

Дещо з меню: борщ по-царськи — 395 грн, салат «Гетьманська втіха» — 375 грн, рулет з домашньої курки — 155 грн/100 г, вареники з картоплею та печерицями — 255 грн, смажена молочна телятина — 565 грн.

Деталі: Ресторан-музей «Царське село» — це унікальне місце, що втілює в собі красу української культури та гастрономії. На вас чекають автентичні страви української кухні, для яких використовують тільки найкращі продукти. А кожну страву в “Царському селі” готують власноруч, починаючи від випікання хліба та закінчуючи солінням і закруткою консервації. 

Особливий настрій у «Царському селі» створюють професійні музиканти, які виконують улюблені народні мелодії, співають українські пісні та навіть організовують тематичні вистави для гостей. Ви обов’язково запам’ятаєте ці унікальні моменти, адже станете безпосереднім учасником танцювально-музичного дійства. Музичний супровід чекає на вас щодня з 17:00 (у неділю з 15:00) — приходьте та насолоджуйтесь смачною кухнею під улюблені мелодії, які зроблять ваш візит до “Царського села” незабутнім. Також ресторан пропонує можливість прикрасити ваші святкові події яскравими музично-розважальними виступами. 

У меню «Царського села» можна знайти легендарний фірмовий «царський» борщ — насичений аромат і ніжне свиняче ребро роблять його смак неповторним. Для великих компаній пропонують понад літр фірмового борщу у великій каструлі в подачі для «Родинного застілля».

Галушка | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Бессарабська площа, 5

Години роботи: пн-чт, нд 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00

Дещо з меню: надзвичайний Наполеон з ростбіфом — 330 грн,млинці з м’ясом кролика — 240 грн, борщ, зварений на качиному бульйоні з вишнею — 215 грн, галушки з м’ясом — 179 грн.

Деталі: «Галушка» — це територія яскравих подій в самому центрі столиці на Бессарабці, яка об’єднує культурний центр та ресторан новітньої української кухні. В інтер’єрі закладу ви знайдете багато цікавих та особливих символів, які неповторно підкреслюють глибоку філософію проєкту — він демонструє через смачні страви повагу до українського коріння і популяризує українську кухню у сучасних проявах. Українські сучасні мелодії  запрошують до найзатишнішого ресторану новітньої української кухні “Галушка” в самому серці столиці. Незабутні смаки яскравих українських страв з локальних продуктів краще за все доповнить музика — кожну п’ятницю та суботу в закладі лунають звуки живої музики від професійних виконавців.

Українські Страви | Facebook

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Відрадний, 22

Години роботи: щодня 10:00-23:00

Дещо з меню: ковбаса домашня з дерунами та шкварками — 295 грн, салат з рожевим тунцем і полуницею — 386 грн, печеня по-домашньому — 270 грн, кролик у соусі — 465 грн.

Деталі: Концепція ресторану «Українські Страви» побудована навколо української кухні, обрядів і побуту. Національна українська гастрономія презентована тут у сучасному прочитанні. Інтер’єр ресторану виконано в стилістиці української хати: дерев’яна стеля, мощена підлога, різьблені дерев’яні полиці, вишиті скатертини. Меню ресторану «Українські Страви» містить близько семисот страв національної кухні. Особливу атмосферу в ресторані створюють народні мелодії та співи від вокально-інструментального ансамблю “Жоржини”.

Чумацький шлях | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., с. Романків, вул. Соснова, 10

Години роботи: 10:00–22:00

Дещо з меню: уточнюйте в закладі

Деталі: Заміський ресторан «Чумацький Шлях» понад 15 років є втіленням кращих традицій української гастрономічної культури. Заклад заслужено вважається прекрасним місцем для відпочинку та локацією для святкування урочистих подій. В меню ресторану «Чумацький Шлях» не тільки українські страви, а й страви BBQ — перепела на грилі, люля-кебаб з телятини, шашлик із сома. В закладу «Чумацький Шлях» велика територія, де діти зможуть погратися у дитячому будиночку або на інтерактивному майданчику. Підтримувати атмосферу та створювати настрій під час вашого візиту будуть професійні українські музики.

Головна фото: «Українські Страви»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi