Реберня на Славутичі вже зустрічає гостей у тестовому режимі за адресою проспект Миколи Бажана, 1И у бізнес-центрі The Bridge. Це третя локація бренду в столиці та перша на лівому березі. Заклад став першим, хто відкрився у цьому БЦ. Тепер бренд обіцяє швидшу доставку для всього Лівого берега.
Офіційне відкриття відбудеться 13 грудня 2025 року, але вже з 8 грудня команда приймає перших відвідувачів на тестовому режимі. Заклад працює щодня з 12:00 до 23:00.
Власне пиво до відкриття
Спеціально до запуску «Реберні на Славутичі» зварили ReBeernia American Stout. Пиво доступне лише на цій локації. У ньому насичені аромати кави, хвої та цитрусів, довга палена гіркота та характерний сухий післясмак. Це перше «фірмове» пиво, зварене ексклюзивно для окремого відкриття бренду.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Меню та страви
Концепція, як і у всіх закладів мережі, побудована навколо вогню, диму. Рецепт фірмових ребер шліфували три роки, і щоб досягти потрібної текстури та смаку, команда навіть розробила власні мангали. Тут готують на відкритому вогні, щоб м’ясо мало правильну скоринку, соковитість і виразний аромат диму.
Формат закладу: демократичний, без зайвих правил та офіціозу. Тут їдять руками. Меню побудоване навколо вогню та м’яса, але не обмежується лише ребрами. У розділі «Страви на вогні» такі позиції:
- Ребра на вогні (369 грн): свинячі реберні полоски, мариновані та обсмажені на мангалі до карамелізованої скоринки. Подаються з соусом на вибір: BBQ, гірчичним або азійським.
- Яловичина на вогні (588 грн): антрекот зі стручковою квасолею та класичним BBQ. Ступінь просмажки можна обрати, а за замовченням подають медіум.
- Дорадо на грилі (468 грн): риба, приготована на відкритому жарі, із натуральним, чистим смаком.
Меню доповнюють розділи «До ребер», зупи, дитячі страви, солодке та добірка фірмових соусів, які підсилюють смак м’яса.
У барній частині: пиво, вино, напої та алкоголь, підібрані так, щоб гармонійно поєднуватися з ароматом вогню й м’ясом.
Акцент на атмосферу
У закладі вже встановили скульптуру «ПРОМИНАННЯ» від концептуального художника Володимира Семківа. Вона стала центральним арт-об’єктом та одним із візуальних символів нової Реберні.
Гості вже можуть приходити на тестові вечори з 8 грудня, а велике офіційне відкриття заплановане на 13 грудня, і команда готує насичену програму:
- шоу-програма з ведучими
- виступ оркестру NAONI
- безпрограшна лотерея
- розіграш сертифікатів
- бінго-квест з призами
- фотозона з фото-дзеркалом
- святковий торт наприкінці вечора
Для Києва Реберня на Славутичі — це перший для бренду вихід на лівий берег. Бренд нарощує присутність у столиці, нова локація в The Bridge має шанси стати гастрономічною точкою району Славутич.
Фото: Реберня
Читати також:
Локації та ресторани, які пропонують персональні новорічні меню для компаній
Подарунки, солодощі, смаколики та заходи від закладів Львова на Святого Миколая
Топ ресторанів Львова для смачного ритуалу: баланс і гарний настрій в середині тижня
Ресторани Львова з меню для тваринок: посібник для гурманів-власників домашніх улюбленців
Місця, де найатмосферніше святкувати корпоратив: казкові інтер’єри і святковий декор
Безлімітне ігристе та коктейлі в Києві: топ закладів з напоями без обмежень
Нові заклади Києва жовтень 2025: 21 локація, що відкрилась в місті
Де провести новорічний корпоратив у Києві 2026: топ просторів та закладів
Топ ресторанів Києва для заходів та святкувань: де подія стане особливою
Українські сири отримали 5 нагород на міжнародному конкурсі World Cheese Awards 2025
Корпоратив із власними напоями: формати з cork fee або власний алкоголь
Французька кав’ярня у Києві: «Kvitkova Café» відкрилась з атмосферою Парижа і десертами як у Франції
Нова бургерна у Києві від Burger Farm на вул. Олександра Олеся, 4А
Коментарi