22-23 вересня на Київській ВДНГ відбулась наймасштабніша подія в галузі сирної та сироварної сфери — Фестиваль Крафтового Сиру та конкурс «Cheese Awards DAY 2018». На виставці зібрались найкращі крафтові сировари України з найсмачнішими сирами, щоб позмагатись за звання найкращого на конкурсі Cheese Awards Day 2018!
Отже 60 найкращих виробників крафтового сиру, 26 номінацій єдиного в Україні конкурсу крафтових сирів Cheese Awards Day, 300 сирів-номінантів на звання найкращого та, звісно, зіркове журі. Як відбулась подія, чим пригощали гостей фестивалю та хто врешті став переможцями дізнавайтесь саме тут и саме зараз!
ПЕРЕМОЖЦІ Конкурсу Крафтового сиру Cheese Awards Day 2018.
Перші 5 переможців:
- Твердий сир з коров’ячого молока, вік до 3-х місяців (низька температура другого нагрівання) — сыроварня Добрий Пастир (Світлана Загуба),сир «Мотанка»
- Твердий сир з коров’ячого молока, вік понад 3-и місяці (низька температура другого нагрівання) — сироварня Solodkiy’s — маркет фермерских продуктов(Юлия Солодкая), сир «Лавандер»
- Твердий сир з коров’ячого молока, вік до 3-х місяців (висока температура другого нагрівання) — Приватна сироварня «Козеріг», сир “Медовий”
- Твердий сир з коров’ячого молока, вік понад 3-и місяці (висока температура другого нагрівання) — сироварня Доообра Ферма / Dooobra Ferma, сир «Легенда»
- М’який непресований сири з коров’ячого молока — Эко-Ферма «Диво», сир «Чемер»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Другі 5 переможців:
- Сир з коров’ячого молока типу паста-філата — Solodkiy’s — маркет фермерских продуктов, сир «Сулугуні»
- Сир з коров’ячого молока з блакитною пліснявою — ТМ Dorian Gray (Дубровицький Ферм Продукт), сир «Франциск»
- Сир з коров’ячого молока, що дозріває за участі поверхневої (білої) плісняви — сироварня Pastourelle, сир Брі
- Сир з коров’ячого молока з митої скоринкою. Сир, що дозріває за участі мікрофлори поверхневого слизу — ФГ «Зарянівське» (Alena Zaryanova), сир «Характерник»
- Свіжий кисломолочний сир з коров’ячого молока — сироварня Сміляночка(Вадим Слободяник), сир «Лабне»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Треті 5 переможців:
- М’який свіжий кисломолочний сир з козячого молока — сироварня Лісова Ферма / Forest Farm, сир «Шевр»
- Сир з козячого молока, що дозріває в розсолі — Крафтові сири від «Сімейної ферми «ПаніКоза», сир “Ніжність”
- Твердий сир з козячого молока з низькою температурою другого нагрівання — Джерсей Львівська Сироварня, сир «Козеріжка»
- Твердий сир з козячого молока з високою температурою другого нагрівання — Сімейна сироварня Козуля, сир «Капра»
- М’який непресований сир з козячого молока — Сімейна сироварня Козуля, сир «Валок»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Четвкрті 5 переможців:
- Сир з козячого молока, що дозріває за участі поверхневої (білої) плісняви — Крафтові сири від «Сімейної ферми «ПаніКоза», сир кротен у золі
- Сир з козячого молока з митою скоринкою. Сир, що дозріває за участі мікрофлори поверхневого слизу — сироварня StreKoza, сир «Ворожка»
- Твердий сир з козячого молока з блакитною пліснявою — сироварня StreKoza(Екатерина Приходько)
- Сири з наповнювачами — Смачні потоки, сир шевр з буряком, часником, горіхами
- Твердий сир з овечого молока — Джерсей Львівська Сироварня, сир “Золоте Руно”
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
І останні 3 переможця:
- Десертні (солодкі) сири — Елена Бойченко, сир “Брюност”
- «Напівтвердий сир з коров’ячого молока, що зріє за участі поверхневої білої плісняви» — сироварня Pastourelle, сир Tomme d A’ltine
- Сир з козячого молока, що зріє за участі бреві бактерій — ФГ «Зарянівське», сир «Поцілунок»
Фото: PostEat
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi