Авторські й домашні настоянки, наливки та бітери в закладах Києва - PostEat

пошук

Авторські й домашні настоянки, наливки та бітери в закладах Києва
31-10-2019 0 2503


Авторські й домашні настоянки, наливки та бітери у закладах Києва шукала редакція PostEat. Ми писали про те, у чому полягає різниця між поняттями наливка, настоянка та лікер. Також ми розповідали вам про особливості наливок та настоянок. Сьогодні ж розповімо, де куштувати п’янкі напої та з чим поєднати настоянки для гастрономічного «вау-ефекту». Де саме шукати авторські й домашні настоянки, наливки та бітери, читайте у нашому матеріалі.

ROJO OJO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 26.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (199-267 грн), страви з риби (257-585 грн), десерти (39-122 грн).

Страви: тако з креветками і соусом айолі – 355 грн, лосось з чорною кіноа – 398 грн, медальйони із телятини – 315 грн.

Напої: домашні настоянки: обліпиха з корицею – 79 грн, смородина з м’ятою – 79 грн, вишня на бурбоні – 79 грн, малина на текілі – 79 грн, слива з чилі – 79 грн.

Деталі: мексиканська кухня, концептуальна подача страв, тематичні вечірки, авторська коктейльна карта, велике барне меню, спеціальне меню від шефа, страви для вегетаріанців, доставка, тераса, формат take away, kids friendly, жива музика і –dj-сети, паркінг.

ROJO OJO — це двоповерховий мексиканський ресторан з цікавими стравами, які дивують не лише різноманітністю смаків, а й концептуальністю подачі. У закладі подають і домашні настоянки: ви знайдете тут 5 видів напою. Чому б не замовити вишню та бурбоні чи малину на текілі до вашого тако чи стейку?

Rebra & Kotlety

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Героїв Сталінграду, 4, корп. 9; вул. Борисоглібська, 8/13.

Бюджет: ₴₴. Салати (109–237 грн), основні страви (179–363 грн), десерти (83–109 грн).

Страви: рублений тартар з яловичини – 187 грн, салат з ростбіфом та грушею – 137 грн, «Нахабний борщ з копченими ребрами» — 187 грн, котлета по-київськи «Дорблю та малина» — 129 грн.

Напої: тархун – 33 грн, вершково-обліпихова – 37 грн, липова – 37 грн, розсольник – 33 грн, яблучна – 39 грн.

Деталі: гастробар, авторські рецепти котлет по-київськи, сезонне меню, страви з локальних продуктів, доставка, сніданки цілий день, авторська коктейльна карта; дитяча кімната, резерв столів, формат take away, dogs friendly, знижка 10% у день народження.

Rebra & Kotlety — мережа київських закладів, яка спеціалізується на стравах з ребер. Ще однією особливістю закладу є різноманітні варіації котлети по-київськи: з дорблю та малиною, грушею та моцарелою та іншими цікавими інгредієнтами. Крім того, у меню закладу є «Крафтові витримки» — запитайте у офіціанта, яка із них підійде до обраної вами страви найкраще.

Хуторець на Дніпрі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а

Бюджет: ₴₴₴. Салати (127–292 грн), основні страви (186–690 грн), десерти (118–175 грн).

Страви: сім видів сала – 265 грн, борщ з качкою та карамелізованою вишнею – 187 грн, вареники з картоплею в грибному соусі – 146 грн, каре ягняти з томатним соусом – 486 грн.

Напої: дегустаційний сет домашніх настоянок – 320 грн, медовуха сім трав – 54 грн, імбирна – 54 грн, вишнева – 62 грн.

Деталі: ресторан української кухні, заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, розташований на правому березі Києва на воді, 7 видів сала і 5 видів борщу, прогулянки по річці в теплу пору року, власна коптильня, гастрономічна крамниця, страви на мангалі, сезонне меню, майстер-класи для дорослих і дітей, страви від шеф-кухаря.

Затишний ресторан української кухні «Хуторець на Дніпрі» запрошує гостей спробувти 7 видів сала, а доповнити його різноманітними домашніми настоянками. Так, можете обрати «генеральське» сало й доповнити його клюківкою, або замовити дегустаційний сет настоянок та страву на кшталт каре ягняти.

Чачаварня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 1-3/5

Бюджет: ₴₴. Салати (98–237 грн), гарячі страви (115–286 грн), страви на вугіллі (65–299 грн), хачапурі (116–292 грн), хінкалі (96–114 грн/4 шт.).

Страви: сирна тарілка – 198 грн, салат з качиною грудкою – 189 грн, харчо – 115 грн, курча тапака – 289 грн. 

Напої: Чача класична/міцна/настоянка: 50 мл — 59 грн; у пляшці 50 мл — 60 грн, 100 мл — 80 грн, 500 мл — 349 грн. 

Деталі: сучасний грузинський ресторан в центрі Києва, затишний інтер’єр, єдиний заклад з власною чачаварнею, страви на мангалі, винна карта, резерв столів, дегустації.

«Чачаварня» — ресторан сучасної грузинської кухні, який вже відомий киянам чачею власного виробництва. Чачу тут варять лише із натуральної сировини, а також експерементують, роблячи настоянки на чачі з фруктами, ягодами і травами. Ви можете обрати чачу класичну (45 %), або міцну (60%). В асортименті настоянок: медове яблуко, лайм-м’ята, ожина, тархун, грейпфрут, кава-апельсин, чорнослив-маслини. У «Чачаварні» підготували лінійку чачі та настоянок у пляшках (50, 100 та 500 мл), які можна взяти із собою, а також подарункові набори у коробках із дерева.

Smørrebrød.Kiev

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Архітектора Городецького, 4

Бюджет: ₴₴. Смореброди (105–185 грн), холодні закуски (110–215 грн), гарячі страви (95–245 грн), десерти (85 грн).

Страви: суп прозорий з копченою куркою, овочами та яйцем – 95 грн, боул з мусом з авокадо, мiкс салату, перепелине яйце – 145 грн, смореброд «Хумус, овочева сальса» — 115 грн.

Напої: кураган – 59 грн, горілка на журавлині – 59 грн, вишневий ром – 59 грн, малиновий джин – 59 грн, джин смородина – 59 грн, хлібний бренді – 59 грн, бренді сухофрукти – 59 грн, горілка на кропі – 59 грн.

Деталі: скандинавська кухня, великий вибір сморебродів, сніданки цілий день, дизайн інтер’єру Дениса Беленка, авторська коктейльна карта, невелика винна карта, двоповерховий ресторан, десерти, формат take away, літній майданчик в європейському стилі.

Smørrebrød.Kiev — це затишний заклад скандинавської кухні у центрі Києва. Тут у меню представлено шість видів авторських наливок. Сет із 6 наливок можна замовити за 295 грн. Радимо куштувати наливки в поєднанні з цікавими сморебродами.

Drunk Cherry / П’яна Вишня

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Оболонський проспект, 1Б, ТРЦ Dream Town.

Бюджет: ₴₴.

Напої: вишнева настоянка – 395 грн/1 л, 215 грн/500 мл, 95 грн/200 мл, 55 грн/100 мл.

Деталі: львівська мережа моно–кафе, в основі концепції і меню – вишнева настоянка власного виробництва, подарункові пляшки, солодощі.

Drunk Cherry / П’яна Вишня – це історія про п’янкий аромат вишневої настоянки, щасливих та красивих людей, що відпочивають на вулицях Києва великими компаніями. Радимо і вам придбати пляшечку наливки додому та оцінити її смак.

Фото: Facebook ROJO OJO, Rebra & Kotlety, Хуторець на Дніпрі, Чачаварня, Smørrebrød.Kiev, Drunk Cherry / П’яна Вишня

Головна фотографія: ROJO OJO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi