Bar Spirit Cup’25: мистецтво міксології + шанс для українських барменів здобути перемогу і визнання - PostEat

пошук

Bar Spirit Cup’25: мистецтво міксології + шанс для українських барменів здобути перемогу і визнання
05-02-2025 0 168

Автор


Міксологія —  не просто процес змішування інгредієнтів, а мистецтво, яке вимагає від барменів технічної майстерності, творчого підходу та глибокого розуміння смаків. Талановиті українські бармени вже не раз довели, що здатні створювати коктейлі, які є не лише смачними, а й естетично досконалими.

Конкурс Bar Spirit Cup 2025 є чудовою можливістю для українських барменів продемонструвати свої вміння і креативність. Переможець конкурсу отримає грошовий приз у розмірі 100 000 грн й можливість здобути визнання серед професіоналів барної індустрії.

Прийом заявок на Bar Spirit Cup 2025 подовжено до 10 лютого, що дає ще сім днів для того, щоб подати свою заявку. Це шанс позмагатися за головний приз і стати частиною цієї унікальної події. Заявки можна подати через посилання в шапці профілю організаторара конкурсу Bar Spirit Cup 2025  @horeca.winebureau 

https://www.instagram.com/p/DEz9UhHMBPm/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Щоб взяти участь у конкурсі необхідно:

  1. Створити оригінальний рецепт коктейлю, концепт або віжуал за допомогою штучного інтелекту.
  2. Основою коктейлю повинні бути Stirling Gin або Tanduay Asian Rum.
  3. Додатково можна використовувати напої Fentimans.
  4. У закладі учасника повинні бути представлені бренди Tanduay, Stirling або Fentimans.
  5. Зробити фото готового коктейлю та викласти його в Instagram, відмітивши сторінку @horeca.winebureau і використавши хештег #barspiritcup2025.
  6. Надіслати заявку організатору з фото, списком інгредієнтів, описом приготування та роз’ясненням ідеї використання штучного інтелекту.

Завершення прийому заявок — 10 лютого, а вже 13 лютого будуть оголошені напівфіналісти, які змагатимуться у півфіналах:

  • 18 лютого — Львів
  • 20 лютого — Одеса
  • 25 лютого — Дніпро
  • 27 лютого — Київ

Фінал конкурсу відбудеться 12 березня в Києві, де переможці отримають наступні призи:

  • 1 місце — 100 000 грн
  • 2 місце — 50 000 грн
  • 3 місце — 30 000 грн

 Bar Spirit Cup 2025 чекає на ваші оригінальні коктейльні ідеї. 

І мотивашка від Редакції: Конкурси — це класно, тому що надають молодим барменам можливості для розвитку та професійного зростання. Участь дозволяє молодим барменам показати свої навички та креативність на широкій аудиторії, що може стати кроком на шляху до визнання в індустрії та створення репутації серед професіоналів. Конкурси часто збирають кращих барменів, організаторів, постачальників, представників брендів і дають можливість завести корисні знайомства та співпрацювати з різними партнерами — від виробників інгредієнтів до великих барних мереж.

Переможці конкурсу можуть отримати грошові призи і перспективи для кар’єрного росту: від запрошень на роботу в топові заклади до можливості стати амбасадором брендів і продуктів. Участь часто вимагає створення оригінальних коктейлів та нових концептів, що стимулює експериментувати, удосконалювати свої навички та вдосконалювати рецептури. А це, в свою чергу, дає можливість вивчити нові тенденції в міксології, дізнатися про інноваційні інгредієнти та техніки, навчитися працювати в команді, під тиском часу. А ще конкурси — це здорова конкуренція, що сприяє прагненню досягати більшого та підвищувати професійний рівень.

Ризикуйте, працюйте та здобувайте свої перемоги, бо цей крок у кар’єрі молодого бармена, дає шанс розкрити свій потенціал та отримати нові можливості для зростання і розвитку.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by HoReCa by Wine Bureau (@horeca.winebureau)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi