Де шукати смачну грапу в ресторанах Києва? - PostEat

пошук

Де шукати смачну грапу в ресторанах Києва?
17-07-2019 0 3286


Де у Києві можна випити смачної грапи, з’ясовувала редакція PostEat. Грапа (Grappa) — це алкогольний напій, який створюють шляхом дистиляції виноградного жмиху разом зі стеблами та кісточками, що залишаються від виробництва вина. Грапу прийнято вживати у якості дижестиву — її міцність становить від 35% до 60%. На початку своєї історії грапа вважалася напоєм для незаможних селян — її виробляли, аби позбутися відходів від виноробства. Проте з часом грапа стала справжньою перлиною гастрономічної спадщини Італії. Тому якщо ви цінуєте гарний міцний алкоголь, обов’язково читайте, де шукати гарну грапу!

Итальянская редакция

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 43.

Бюджет: ₴₴₴. Салати (165—327 грн), піца (99—675 грн), паста (159—679 грн).

Їжа: нісуаз з тунцем конфі — 297 грн, вирізка молодого ягняти —389 грн, спагеті з мідіями — 245 грн.

Напої: First Apricot Edition — 108 грн, Bimba — 199 грн, Grappa Di Amarone — 204 грн.

Деталі: італійська кухня, група ресторанів First Line Group, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Володимир Ташаєв, паста власного приготування, піца з дров’яної печі, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (з 9:00 до 13:00 по вихідних), коктейльна карта, резерв столів.

«Итальянская редакция» — ресторан авторської італійської кухні. Бренд-шеф Володимир Ташаєв переосмислив традиційні італійські страви та, експериментуючи, створив власну, смачну та оригінальну кухню. У меню — вражаючий вибір антипасті, салатів, пасти та особливої піци. А у винній карті, окрім вина, представлена колекція грапи з витримкою та без. Grappa di Amаrоne, що витримувалась у бочках протягом 6 місяців, Grappa di Merlot та унікальна абрикосова грапа First Apricot Edition, створена в «Итальянской редакции» — екземпляри, обов’язкові до куштування!

Vino e Cucina

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Січових Стрільців, 82.

Бюджет: ₴₴₴. Закуски (197—437 грн), домашня паста і ризото (149—397 грн), десерти (112—387 грн).

Їжа: ризото в головці сиру – 425 грн, спагеті качо-е-пепе – 179 грн, піца з грушою і сиром горгонзола – 247 грн.

Напої: з винною картою можна ознайомитися у закладі

Деталі: заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, італійський ресторан з власною енотекою, відзначеною 2 келихами Wine Spectator, триповерховий ресторан, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, резерв столів, доставка, сезонне меню, kids friendly, хлібна лавка, формат take away, тераса, вечори живої музики, вина за цінами бутика.

Vino e Cucina — ресторан італійської кухні мережі La Famiglia з власної енотекою — більше 1000 вин з різних куточків світу, 100 найменувань шампанських вин, а також колекція грапи. Меню також вражає різноманіттям — сніданки, страви з органічних яєць, сиру та йогурту власного приготування, запашна домашня випічка, моцарела бар, устриці, брускети, закуски, домашнє морозиво, а також коктейлі та спеціальне меню від шефа.

osteria Pantagruel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. М. Лисенка, 1.

Бюджет: ₴₴₴. Класичні закуски (149—309 грн), домашня паста від Костантіно Пассалаква (199—329 грн), м’ясні страви (189—1699 грн).

Їжа: вітело тонато — 169 грн, салат капрезе з моцарелою ді буфала — 299 грн, тальятеле з чорними трюфелями та кістковим мозком — 339 грн.

Напої: Grappa Po’ di Poli Morbida — 189 грн / 50 мл, Grappa Elisi — 219 грн / 50 мл, Grappa di Bassano — 155 грн.

Деталі: ресторан братів Гусовських, італійська кухня, сніданки по буднях з 8:30 до 11:00, винна карта, спеціальне меню, стильний інтер’єр, винні дегустації та еногастрономічні вечори, багаторічний досвід роботи.

Osteria Pantagruel — заклад ресторанної сім’ї братів Гусовських, що протягом 20 з зайвим років знайомить киян з традиційним смаком Італії. Шеф-кухар остерії Костантино Пассалаква, що приїхав з італійського регіону Лігурія, поклав в основу меню домашні рецепти своєї родини. У винній карті зібрали перлини з італійських погребів — десертні, білі, червоні, ігристі, а також багато грапи — класика жанру з ароматом свіжого хліба Grappa di Bassano (Jacopo Poli), легка Grappa all’uva di Prosecco з відтінками груші та кармелізованих фруктів, витримана Grappa Antica Cuvеe Riserva, з ароматами спецій, здоби, апельсинового мармеладу, нотки абрикосу, ванілі та гіркого мигдалю тощо.

Lucky Restaurant Vinoteque

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴. Сніданки (45—345 грн), м’ясні страви (279—999 грн), рибні страви (299—1390 грн).

Страви: смажена зелена спаржа з голландським соусом — 299 грн, трюфель-бургер з мармурової яловичини — 339 грн, органічний короп з пюре зеленого гороху — 315 грн.

Напої: Grappa Giusto di Notri, Tua Rita — 149 грн, Grappa «Acquavitae», 1988, Berta — 199 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська і французька кухні в авторській обробці, найбільша винна карта в Україні, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки по буднях з 8:00 до 12:00 (у вихідні з 10 : 00 до 12:30), резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміум-ресторан з авторською кухнею шеф-кухаря Володимира Ярославського. Меню тут демонструє вишуканість французької та італійської гастрономії, а особливе місце належить вину. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. Не забули і про тих, хто любить ароматну грапу.

Win Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хорива, 16/7.

Бюджет: ₴₴. Закуски (64—645 грн), основні страви (128—315 грн), десерти (75—145 грн).

Їжа: стейк з тунця на грилі — 315 грн, стейк з цвітної капусти на грилі — 136 грн, салат з томленою телятиною на грилі — 165 грн, смореброд з моцарелою та томатною сальсою — 106 грн.

Напої: Alla Ruta Nonino — 120 грн/50 мл, Sant’ Antone Berta — 175 грн/50 мл, Poli Grappa «Cleopatra» Amarone Oro — 200 грн/50 мл.

Деталі: один з найкрасивіших винних барів міста, ланчі з 12:00 до 16:00 по буднях, середня цінова політика, розташований на Подолі, інтер’єр створений YOD design lab, в п’ятницю і суботу працює до 02:00, повноцінне меню, в винній карті зібрані вина з різних країн світу.

Win Bar — концептуальний винний заклад на Подолі, що створює нову культуру споживання вина та їжі. Окрім вина, у барній карті представлений великий вибір різних видів міцного алкоголю — вермути, бренді, амаро та лікери, колекція віскі та коктейлі, а також грапа.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14.

Бюджет: ₴₴₴. Дім сам (99—765 грн), страви з м’яса (289—1789 грн), риба та морепродукти (297—1927 грн), десерти (75—259 грн).

Страви: зелений салат з помело, грейпфрутом та чилі перцем — 257 грн, пікантні жаб’ячі лапки з сіллю, часником та чилі перцем — 407 грн, тушковані шиїтаке з листям салату бокчой — 279 грн.

Напої: Monpra Grappa — 220 грн, Grappa Sassicaia — 360 грн.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, знаходиться в центрі Києва, відкрита кухня, вегетаріанські страви, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 в будні, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — це ресторан сучасної китайської кухні, відкритий шеф-кухарем Ектором Хіменес-Браво. Надихнувшись культурою і традиціями Азії, він відтворив її тут, в BAO. У меню — найсмачніші страви космополітичної кухні Китаю, а у барній карті — великий вибір якісного алкоголю та авторські коктейльні мікси.

 Facebook Итальянская Редакция, Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa, osteria Pantagruel, Lucky Restaurant Vinoteque, Win Bar — Винний бар, BAO • Modern Chinese Cuisine

Головна фотографія: Distilleria Marzadro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi