Фінал конкурсу BloodyMaryMaker2020: названі імена переможців - PostEat

пошук

Фінал конкурсу BloodyMaryMaker2020: названі імена переможців
28-11-2019 0 3554


Фінал щорічного конкурсу барменів з приготування авторських коктейлів «Кривава Мері» BloodyMaryMaker 2020 пройшов 28 жовтня в «БарменДиктат». Реєстрація та подача заявок тривала з 1 по 20 листопада.

Учасники конкурсу змагались за звання кращого «бладімерімейкера», поїздку на Lisbon Bar Show у Португалії, а також приз глядацьких симпатій у розмірі 5 000 гривень.

Правила відбору цього року були такі:

  • придумати авторську версію Bloody Mary та опублікувати про це пост у Facebook. До посту додати фото або відео з коктейлем та пляшкою Finlandia Vodka, а також історію коктейлю з інгредієнтами. Пост оформити хештегами #bloodymarymaker і #finlandiavodka;
  • заявку на участь надіслати на адресу dictatbloodymary@gmail.com із темою листа BloodyMaryMaker2020. У листі вказати — ім’я, місце роботи, детальний рецепт коктейлю та напівфабрикатів (за умови їх використання), фото коктейлю, історію коктейлю та посилання на пост у Facebook;
  • серед інгредієнтів коктейлю мали бути присутні 50 мл Finlandia.

21 листопада організатори конкурсу, бренд Finlandia Vodka та заклад «БарменДиктат» оголосили десятку фіналістів:

• Микола Дворяцьких (Харків);
• Геннадій Дегтярьов (Харків);
• Ярослава Кизима (Київ);
• Олег Китов (Дніпро) (не вдалося приїхати на фінал);
• Богдан Копитко (Київ);
• Олексій Котік (Київ);
• Олексій Кутєпов (Київ);
• Іван Носко (Київ);
• Павло Римарєв (Лівів);
• Даніїл Сізонов (Київ);

У фіналі конкурсу барменам необхідно було приготувати п’ять екземплярів коктейлю за кількістю суддів. На підготовку бармени мали 3 хв, на виступ — 10 хв, на прибирання робочого місця — 3 хв. За кожні 30 секунд затримки — штраф у 10 балів. Максимальний бал за презентацію — 10, зовнішній вигляд коктейлю — 10, аромат — 5, смак —10, посмак — 5 балів.

Суддями конкурсу були запрошені: Ірина Машихіна, Карина Попушина (БарменДиктат), Максим Рябец (LoggerHead), Степан Маринюк (Hendrick’s bar), Михайло Парапан (Ukrainian Bar Awards, PostEat).

Ашот Галстян, організатор конкурсу, зазначив, що всього отримали близько 60 заявок від учасників. Організатори обрали найцікавіші рецепти на їх думку. Найпопулярнішою помилкою конкурсантів стала неповний опис рецепту, наприклад, зазначалось «томатний сік». А який це томатний сік: самостійно зроблений, магазинний, бабця зробила, не зрозуміло.

За результатами фіналу, перемогу у конкурсі здобув Павло Римарєв.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Друге місце посів Іван Носко.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Третє місце отримала Ярослава Кизима.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

29 листопада три фіналісти візьмуть участь у гостьовій зміні з авторськими коктейлями у «БарменДиктат».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi