Фінал конкурсу LowABV у барі СКЛАД: хто переміг? - PostEat

пошук

Фінал конкурсу LowABV у барі СКЛАД: хто переміг?
03-10-2019 0 520


3 жовтня 2019 року у київському барі «СКЛАД» на Бессарабській площі, 2 відбувся фінал конкурсу під назвою LowABV. У фіналі за поїздку на Athens Bar Show у листопаді змагалися 10 бартендерів з Києва, Дніпра та Одеси.

За правилами конкурсу, учасники мали приготувати неміцний коктейль (low ABV cocktail) (таким вважається коктейль з процентним вмістом алкоголю < 20% ABV). Коктейль має обов’язково містити один з цих інгредієнтів: Cinzano, Campari, Cynar. У заявці-пості на своїй сторінці у фейбуці  бартендер мав не лише розповісти про назву та рецептуру коктейлю, але й додати фото напою, цікаву недовгу історію конкурсного коктейлю. Також потрібно було розмістити хештеги #LowABVcompetition, #sklad та #cinzano / #cynar / #campari (залежно від вибору алкоголю).

Суддями конкурсу виступили Ірина Машихіна (екс шеф-бармен першого коктейльного бару України boutiquebar Biancoro і переможниця Bacardi & Martini Grand Prix World Final-2007 в Турині в категорії Classic Senior), Тимур Дорофеєв («БарменДиктат»), Марія Урсу (бар-менеджер Wood You Like bar, Brand Ambassador Campari Group Ukraine) та Олексій Карпов (співвласник Spelaya Kanareyka).

У фіналі учасникам треба було приготувати 4 порції свого неміцного коктейлю. Виступ кожного учасника тривав  8 хвилин. З 10 фіналістів після першого етапу залишилося чотири. Вони взяли участь у другому етапі: «Чорній скринці». Суть другого етапу: за обмежений час вигадати і приготувати LowABV коктейль в стилі хайбол з тих інгредієнтів, що знаходяться в чорній скринці.

У другий тур пройшли: Костянтин Бойко, Владислав Дудар, Нікіта Калиниченко, Степан Маринюк.

Виступи фіналістів:

Костянтин Бойко

 

Владислав Дудар

Нікіта Калиниченко

Степан Маринюк

За результатами конкурсу, перемогу у конкурсі та поїздку на Athens Bar Show у листопаді здобув Степан Мартынюк .

Друге місце зайняв Нікіта Калиниченко.

Третє місце зайняв Костянтин Бойко.



Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi