Коктейльні меню у нових закладах: класичні та авторські позиції - PostEat

пошук

Коктейльні меню у нових закладах: класичні та авторські позиції
21-12-2020 0 2612


Про коктейльні меню у нових закладах розповідає редакція PostEat. Столичні бартендери продовжують дивувати гостей своєю майстерністю, створюючи цікаві твісти на класичні коктейлі та презентуючи неординарні авторські позиції. В нових закладах ми знайшли лонг-версію культового Cosmopolitan, рідкий варіант качки по-пекінськи та авторські коктейлі, присвячені частинам старовинного імператорського палацу — знайомтесь та встигніть спробувати.

Virgin Izakaya Bar

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Московська, 2

Бюджет: ₴₴₴. Сашимі (139–330 грн), татакі (220–367 грн), закуски та салати (135–699 грн), робата та основні страви (165–399 грн).

Страви: кушиякі кальмар зі спайсі соусом понзу та йогуртом – 220 грн, кацу сандо з курчам – 245 грн, ротті з пастрамі та томатним карі – 255 грн, рамен з качкою та вонтонами з гарбуза – 255 грн, сашимі з гребінця з соусом понзу – 299 грн.

Напої: коктейлі: Cosmo Fizz – 170 грн, Tom Yum Mary – 130 грн, Candyfication – 155 грн, Japanese Penicillin – 290 грн, Smoky Mango Lassi – 90 грн.

Деталі: Virgin Izakaya — нове бачення азійської кухні від ресторанної мережі Bulldozer group. Ресторан знаходиться в центрі столиці на місці колишнього заводу «Арсенал». Формат ізакая закладу новий для міста — це вид ресторанів, поширений в Японії, куди люди щодня приходять випити і перекусити. Над інтер’єром закладу працювало архітектурне бюро YODEZEEN, їм вдалось створити елегантний ресторан з ефектним дизайном. Бар в Virgin Izakaya є втіленням японського мінімалізму: тонке скло, натуральні матеріали, дерево, кераміка — все це задає підкреслює особливість авторських коктейлів від шеф-бармена закладу Олега Якобенко. Два десятки коктейлів створені за філософією fresh market mixology тільки зі свіжих інгредієнтів та з використанням сиропів власного виробництва. В коктейльній карті ви знайдете Cosmo Fizz — лонг-версію культового Cosmopolitan, в основі якого трояндовий лимонад, магічна рослина Sagan Dali та ноти лайму. Також пропонують чотири безалкогольні коктейлі, наприклад, Smoky Mango Lassi з манго альфонсо, грецьким йогуртом, лаймом та імбирним лимонадом.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴. «Повний Стіл» (79–245 грн), «Усілякі пельмені» (190–395 грн), «Річка Море Океан» (275–588 грн).

Страви: кокосовий чатні з домашнім кедром – 135 грн, шу май з гребінцем і свіжим трюфелем – 395 грн, зелений карі з креветками, мушлями, кальмарами та овочами – 437 грн, пані пурі з тартаром з креветок – 277 грн, батер чікен – 255 грн.

Напої: коктейлі: East Village – 200 грн, Bloody Medina – 200 грн, Singapore Milk Punch – 200 грн, Unawatuna Fizz – 195 грн.

Деталі: Eastman Restaurant — ресторан східної кухні знаходиться в центрі міста. Це новий проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group, заклади якої працюють в Києві та Харкові. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні. В коктейльній карті можна знайти 12 авторських позицій від шеф-бармена First Line Group Олександра Родіонова, які відображають багатогранний характер Азії. В кожному з чотирьох розділів представлено про три коктейлі: наприклад, в розділі East Asia ви знайдете коктейль East Village на Bourbon Wild Turkey з качиним жиром, який характеризують «якби качку по-пекінськи можна було пити».

Zijincheng

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 68

Бюджет: ₴₴.

Напої: коктейлі: «Палац жіночого спокою» – 188 грн, «Зал верховної гармонії» – 168 грн, «Варта божественної міці» – 128 грн, «Стіна дев’яти драконів» – 158 грн.

Деталі: Коктейльний бар Zijincheng розпочав роботу в вересні на мінус першому поверсі кафе з сучасною китайською кухнею «Розкажи мені про Китай». Заклад названо в честь імператорського палацу, збудованого у 1420 році. Шеф-бармен Костянтин Бойко розробив лінійки коктейлів для кафе та бару, по 8 авторських позицій. Завітати до бару можна з середи по суботу, в інші дні коктейлі з карти бару можна замовити у кафе. Серед коктейлів ви знайдете «Палац-терем красунь» — коктейль присвячений місцю, де молоді наложниці очікували візиту Імператора з морквяно-ванільним смаком. Кисло-солодкий, вершковий, з легкою свіжістю джина Tanqueray No.Ten і приємним м’яким персиковим смаком коктейль «Палац жіночого спокою» присвячений місцю, де знаходили спокій наложниці наближені до імператора Китаю.

Par Bar ³

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 28

Бюджет: ₴₴. Тапаси (45–240 грн), стартери (85–310 грн), основні страви (215–370 грн), суші сети (625–1300 грн).

Страви: смажений халумі з ягідним соусом – 160 грн, біф бургер з телятиною та соусом BBQ – 235 грн, равіолі з бараниною та шпинатом під вершковим соусом – 225 грн, спайсі рол з гребінцем – 220 грн.

Напої: коктейлі: Sea foam – 245 грн, Bee fights – 250 грн, Lucia – 235 грн.

Деталі: Par Bar ³ — концептуальний пре-паті бар та ресторан з витонченим поєднанням вина та гастрономії, який відкрився на Осокорках восени. Це вже третій заклад мережі в Києві — перший працює на Шота Руставелі, другий на Солом’янці. В цьому закладі доповнили фірмові кальяни з коктейлями повноцінний основним меню та винною картою. В меню представлені азійські страви, тапаси, різноманітні стартери, локшина та паста, а також основні страви з риби та м’яса. До страв пропонують понад десяток коктейлів.

SUPRA Neo-bistro

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Костянтинівська, 11

Бюджет: ₴₴.

Напої: коктейлі: Say no word before I’ve got my bloody mary – 190 грн, Abrakadabra, u r drunk – 190 грн, Hennessy Ginger – 190 грн.

Деталі: Необістро SUPRA відкрилдось у жовтні в готелі Bursa замість міського кафе White Noise. Назва SUPRA у перекладі з грузинської означає «бенкет» — велике свято їжі, напоїв та традицій. Концепція закладу поєднала пристрасть засновників до місцевих продуктів, традиційних рецептів з усього світу, які зібрані в подорожах. Заклад тісно співпрацює з дрібними фермерами, пекарями, виноробнями, щоб отримати найсвіжіші, місцеві та стійкі продукти. До страв пропонують шість коктейлів, серед яких Hennessy Ginger з коньяком Hennessy VS, грейпфрутом, медом та імбирним пивом.

Praktika Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Бульварно-Кудрявська, 3

Бюджет: ₴₴. Закуски (115–195 грн), основні страви (175–595 грн), гра з вогнем (199–930 грн).

Страви: спрінг-роли зі шпинатом та сиром – 117 грн, чорний ростбіф з чіпсами та кокосово-трюфельним соусом – 260 грн, особукко з пюре та трюфельним соусом – 350 грн, реберця ягняти з кукурудзяною полентою – 930 грн.

Напої: коктейлі: Porn Star Martini – 165 грн, Cosmo Twist – 165 грн, Whiskey Sour – 180 грн, French 75 – 165 грн.

Деталі: Praktika Restaurant — ресторан авторської кухні на Бульварно-Кудрявській. В закладі гостям пропонують новий рівень гастрономічного і культурного досвіду, знайомлячи їх з фудперінгом. У сучасній метафорі дизайну ресторану відобразились коди української культури: візерункові патерни на стінах другого поверху, віддзеркалені патерни на столах залу, стилізовані вікна, солеві стіни і граніт. На другому поверсі ресторану з 18:00 працює Praktika Bar — гостям пропонують класичні коктейлі та твісти.

Фото: Facebook Virgin Izakaya Bar, Eastman Restaurant, Zijincheng, Par Bar ³, SUPRA Neo-bistro, Praktika Restaurant.

Головна фото: Par Bar ³

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi