Новий конкурс від Складу: Low ABV - PostEat

пошук

Новий конкурс від Складу: Low ABV
08-09-2019 0 390

MVP

Автор


Киівський бар «Склад» голосив про новий конкурс «Low ABV».
 
Пані та панове бартендери! Настав час обміняти свої творчі наробки на авіаквітки та проживання у пристойному готелі. Не гайте часу, бо його і так замало. Го писати заявки!

Розклад

25 вересня 23:59 – кінець прийому заявок
27 вересня – оголошення фіналістів
3 жовтня – фінал, день проведення конкурсу.

Правила

1. В конкурсі може прийняти участь будь-який/будь-яка бартендер, що працює в українському закладі.

2. Неміцним коктейлем (low ABV cocktail) вважається коктейль з процентним вмістом алкоголю < 20% ABV.

3. Коктейль не може містити більш ніж 6 інгредієнтів.

4. Коктейль має обов’язково містити один з цих інгредієнтів: Cinzano, Campari, Cynar.

5. Якщо гарніш торкається поверхні напою, він вважається одним з 6 інгредієнтів.

6. Домаші заготівки (настій, кордіал, тінктура тощо) дозволені.

7. Для участі в конкурсі треба оформити заявку. Заявкою вважається публікація на особистій сторінці в Фейсбуці, яка містить:

  • рецептуру конкурсного коктейлю
  • фотографію конкурсного коктейлю (на фото має бути присутня пляшка одного з трьох обов’язкових напоїв: Cinzano, Campari або Cynar
  • назву конкурсного коктейлю
  • цікаву недовгу історію конкурсного коктейлю (завдовжки з анекдот, не більше)
  • Хештеги #LowABVcompetition, #sklad та #cinzano / #cynar / #campari (залежно від вашого вибору)

8. Для фіналу жюрі обере 10 фіналістів.

9. Конкурс 3 жовтня буде поділений на дві частини. В першій частині фіналісти презентуватимуть домашнє завдання. В остаточному підсумку з 10 фіналістів залишиться чотири. Вони приймуть участь у другій частині конкурсу LowABV, що зветься “Чорна скринька”. Завдання – створити авторський хайбол з набору (доволі великого) інгредієнтів, що містить чорна скринька.

10. Переможець конкурсу LowABV отримує поїздку на Athens Bar Show у листопаді.

11. Залишились питання? Пишіть.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi