пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.
Сьогодні принципами життя і роботи ділиться керуюча барів «СКЛАД» та «Верхній» Ірина Радченко.
Я не можу жити без гарячої ванни з пінкою та бокала вина в кінці дня. Жартую) Найважливіше — це моя сім’я та кішка.
Я ніколи не замислювалась над тим, щоб змінити сферу зайнятості. Обожнюю бари.
В роботі головне хороша, дружня команда, чесність та любити те, що ти робиш.
Головна цінність в житті — це можливість самореалізації. Дякувати Богу, ми живемо не на початку 20 сторіччя.
Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то відкрила би невеличкий бар на Гарібальді, у Венеції.
Мій головний козир — це вміння домовлятися з людьми.
Я не прощаю в роботі лінь, байдужість, обман та крадіжки.
Мій ідеальний день: я виспалась, з’їла смачний сніданок, випила кави чи какао в улюбленій кав’ярні, прогулялась тихим парком, попрацювала в барі, де повно гостей і трохи втомленою прийшла дому й відпочила в гарячій ванні.
Якби я до кінця життя мала їсти лише один продукт, це був би смачний гречаний хліб.
Головне в ресторані — це команда (і сюди ж сервіс, бо одна виходить з іншого), атмосфера та чесний, смачний продукт (чи то страва чи напій). Це ті речі, за якими я внутрішньо фільтрую заклади.
Якби мені дали $1 000 000, я б до кінця життя мандрувала світом.
Найдивніший комплімент, який мені говорили: « Ви звісно класна, а можете покликати справжнього бармена?»
Найдивніша їжа — це тост з арахісовим маслом та соленими огірками.
Професіоналізм проявляється у результатах твоєї роботи та можливості працювати в будь-яких умовах.
Якби моє життя було фільмом, воно б називалось по-різному в залежності від дня. Інколи це «GroundHog day», іноді «Inglourious Basterds», а в інші «Soul Kitchen».
Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б покращила навчання у цій сфері та підвищувала популярність професій, знизила існуючі податки та пропонувала б податкові канікули для новостворених місць. Також розвивала б програми підтримки для бізнесу, розвивала та агітувала використовувати локальні продукти, створювала умови та привозила б самостійно різних відомих кухарів, барменів, керуючих та критиків.
Фото надані Іриною Радченко.
Читайте також:
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна
Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Алекс Юсупов
Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi