Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Наргіз Ніязова
06-11-2020 0 247


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться старший бармен secret room столичного бару Alchemist Bar Наргіз Ніязова.

Я не можу жити без тварин.

Я ніколи не бачила океан.

В роботі для мене головне професіоналізм, вміння абстрагуватись від поточних проблем та займатись своєю справою.

Головна цінність в житті — сім’я.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, я б нічого в ній не змінювала, кожна людина в силах досягнути поставлених цілей.

Мій головний козир — вміння швидко знайти вихід зі складних ситуацій і тільки потім панікувати від усвідомлення того, що сталося)

Я не прощаю в роботі недбалого ставлення до своєї праці та команди.

Мій ідеальний день — перший день відпустки.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б конина та все, що з нею пов’язано)

Головне в ресторані — команда, яка забезпечує якість усіх процесів (сервіс, страви, напої).

Якби мені дали $1 000 000 в такий складний для індустрії час, я б спробувала застрахувати працівників нашої сфери від ризиків залишитись без роботи та фінансової підтримки від роботодавців та держави.

Найдивніший комплімент, який мені говорили — ми прийдемо до вас знов, у вас дуже смачно.

Найдивніша їжа — страви південно-східної Азії, а саме комахи та інші делікатеси.

Професіоналізм проявляється у наполегливих людей, які знають свої цілі та люблять свою справу.

Якби моє життя було фільмом, воно б називалось «Відрядження довжиною в життя».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б відкрила більше шкіл та курсів для майбутніх офіціантів, бармені т кухарів.

Фото надані Наргіз Ніязовою, Дар’я Ярош / PostEat

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Савва Лібкін

Принципи життя і роботи гастродіячів: бартендерка Марина Левадна

Принципи життя і роботи гастродіячів: ресторатор Дмитро Борисов

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi