Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ян Нгуен - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Ян Нгуен
06-07-2021 0 1995

MVP

Автор


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Ян Нгуен – бренд-шеф ресторанів Spelaya Kanareyka та Mahjong.

Я не можу жити без свободи.

Я ніколи не здаюсь.

В роботі головне – любити її.

Головна цінність в житті – це життя та щоденні можливості робити його яскравішим.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я нічого не змінював би і прожив ще 10 таких життів.

Мій головний козир – це спокій.

Я не прощаю в роботі – байдужість.


Міжнародний конкурс Bocuse d’Or, створений в 1987 році знаменитим шеф-кухарем Полем Бокюзом (Paul Bocuse), є кулінарним конкурсом найвищого рівня, який відбувається перед глядачами і є презентацією найновіших світових кулінарних трендів. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативність, використані техніки, смак і текстуру страви та її складових.


Мій ідеальний день – сьогодні.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це була б паста.

Головне в ресторані – це задоволені гості.

Якби мені дали $1 000 000, я б знайшов їм застосування.

Найдивніший комплімент, який мені говорили – це найдивовижна грузинська їжа, приготована в’єтнамцем в Україні.

Найдивніша їжа – це комахи та таргани.

Професіоналізм проявляється у всьому кожну секунду.

Якби моє життя було фільмом, він називався б «Дивовижні пригоди уві сні та наяву».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б інвестував в освіту з дитячих садочків, школи та університету, а також у розвиток фермерства.


ТМ «КURATOR» – це українська курятина добірної якості, що розуміє та відповідає потребам фуд-майстрів.

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi