Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Юрій Приємський - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Юрій Приємський
09-09-2021 0 971

MVP

Автор


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Напередодні проведення Національного відбору Bocuse d`Or Ukraine 2021 редакція PostEat разом з ТМ Kurator розповідає не тільки про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться Юрій Приємський – співвласник та шеф ресторану Hey Guys та сервісу доставки Big&Small. 

Я не можу жити без улюбленої справи та сім’ї.

Я ніколи не стрибав з парашутом.

В роботі головне – команда.

Головні цінності в житті – це забезпечена старість 🙂

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я розпочав би з себе!

Мій головний козир – це смачна їжа та команда.

Я не прощаю в роботі – непрофесійність.


Міжнародний конкурс Bocuse d’Or у 1987 році заснував знаменитий шеф-кухар Пол Бокюз (Paul Bocuse). Це кулінарне змагання найвищого рівня і одночасно презентація новітніх кулінарних трендів, яке відбувається перед глядачами на кшталт спортивного чемпіонату. У конкурсі вагомий акцент роблять на креативності, використанні техніки, смаку і текстурі страви та її складових.


Мій ідеальний день – коли все іде згідно мого плану.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт? Я б не зміг.

Головне в ресторані – це люди.

Якби мені дали мільйон доларів США, я б побудував школу кухарів.

ТМ «КURATOR» – це українська курятина добірної якості, що розуміє та відповідає потребам фуд-майстрів.

Найдивніший комплімент, який мені говорили – смачний шеф.

Найдивніша їжа – це їжа, яку я не зрозумів.

Професіоналізм проявляється в бажанні, цілеспрямованості та навчанні.

 

Якби моє життя було фільмом, він називався б «Інтерстеллар».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б розробив план на 5-10 років, і розпочав його втілювати поетапно.

 

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi