Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Льоля Ланда - PostEat

пошук

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Льоля Ланда
02-02-2021 0 3512


Принципи формують особистість та роблять людину тим, ким вона є. Редакція PostEat вирішила не тільки розповідати про професійні досягнення представників української гастроіндустрії, а й дізнатись про їх життєві цінності та думки.

Сьогодні принципами життя і роботи ділиться засновниця та шефиня львівського кafe Jerusalem, знавець єврейської кухні Льоля Ланда.

Я не можу жити без роботи, і моя сім’я про це знає)

Я ніколи не забуваю про своє коріння. В моїй роботі спадщина відіграє дуже важливу роль, яка впливає на все, що я роблю та готую.

В роботі головне утримувати в балансі емоції та холодного розуму, адже ці складові важливі.

Головна ціль в житті — це прожити її щасливо, поруч з людьми, які тебе люблять та обожнюють їсти те, що ти готуєш.

Якби у мене був шанс щось змінити в житті, то я би нічого не змінювала, адже я зараз дуже щаслива людина, і цього б не сталось без того що було.

Мій головний козир — харизма, а ще трішки знання, досвід та підтримка родини.

Я не прощаю в роботі безвідповідальності.

Мій ідеальний день починається в Карпатах, у маленькому готелі зі смачного сніданку, подорож в ліс по гриби, зовсім трішки роботи та смачна вечеря з друзями.

Якби я до кінця життя мав їсти лише один продукт, це було б м’ясо.

Головне в ресторані — це щирість.

Якби мені дали $1 000 000, я б, напевно, зійшла з розуму. Але перше, на щоб витратила частку – це на освіту моїх доньок. А ще запустила б один проєкт, який виношую дуже давно, але впевнена, що запущу його навіть без мільйону!

Найдивніший комплімент, який мені говорили –— що у мене дуже рівні зуби)

Найдивніша їжа — це комахи. Але думаю це виключно через те, що їх вживання не притаманне у нашому регіоні. Якби я жила не в Україні, можливо, і борщ був би дивиною.

Професіоналізм проявляється у деталях та нюансах, вмінні побачити баланс та зв’язок між інгредієнтами або людьми, які на перший погляд не поєднуються.

Якби моє життя було фільмом… Швидше за все, це був би серіал, щось на кшталт «Неперевершена місіс Мейзл» та фуд проєкту від Нетфлікс «Хто небудь нагодуйте Філа». Робоча назва «Життя у стилі варнічкес», або «Єврейська кухня та інші примхи».

Якби мені дали необмежені повноваження та ресурси, щоб зробити Україну гастрономічною країною, я б почала зі змін існуючої кулінарної освіти. Тому що при великій кількості навчальних закладів, я не бачу в який саме пішла б вчитись моя дитина. А також приділила увагу більш грунтованому підходу до побудови інституту вивчення української кухні. Було б дуже круто, якби колись у нас з’явились антропологи борщу, або яворівського пирога. На гастрономічній арені сьогодні ми можемо бачити людей, які це роблять професійно та із завзяттям. Це Олена Брайченко, Маріанна Душар, Аврора Огородник і ще багато інших. Якщо є можливість надати їм повноваження та ресурси – це було б просто чудово.

Фото: надані Льолею Ланда; facebook.com/lola.landa.102

Читайте також:

Принципи життя і роботи гастродіячів: шефиня Стелла Клименко

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Сергій Байсаревич

Принципи життя і роботи гастродіячів: шеф Алекс Юсупов

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi