Піцу від Apple називають «мрією». Що в ній особливого - PostEat

пошук

Піцу від Apple називають «мрією». Що в ній особливого
07-11-2019 0 1911


Розробники називають піцу в кафе кампусу Apple Park найкращою в США. Компанія навіть запатентувала для неї круглу коробку, але продає страву лише співробітникам.

Кампус відкрили разом з новою штаб-квартирою корпорації у 2017 році. До цього часу ЗМІ звертали увагу здебільшого на архітектуру корпоративного містечка від Норман Фостера та організацію роботу у новому глобальному офісі компанії.

Але нещодавно стало відомо про особливу піцу від Apple. На початку року стало відомо про запатентовану купертінівську круглу коробку для піци.

Її форма та конструкція з отворами дозволяла донести піцу до робочого місця без втрати смаку.  Apple навіть зняла жартівливе відео про її створення.

1 листопада ЗМІ написали про піцу, яку готують в кафе кампусу Apple Park. Розробник Лукі Тодеско та інженер Айвен Родрігез назвали її піцою «мрії». Вони відмітили у страві соус та розплавлений сир, що тягнеться.

Спробувати піцу можуть лише співробітники Apple або запрошені відвідувачі кампуса. Для замовлення доступні вісім видів піци за ціною від $7 до $8 (вартість аналогів за межами Apple Park — $16-19). 

Треба зауважити, що купертінівська  піца готується не в дров’яній печі, згідно з класичним рецептом, а в духовці.

Фото: The Museum of Pizza / Ivan Rodriguez

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi