21 та 22 вересня відбудеться фестиваль «Вулична Їжа. Давай на каву!» - PostEat

пошук

21 та 22 вересня відбудеться фестиваль «Вулична Їжа. Давай на каву!»
18-09-2024 0 579

Партнери

Автор


Місце проведення: Aрт-завод «Платформа», вул. Якова Гніздовського 1-а (Магнітогорська, 1-а), метро Лісова, поруч знаходиться ТЦ “Даринок”.

Дати фестивалю: 21 — 22 вересня 2024 року

Час проведення: 12:00 — 22:00

Запрошення з 3 слів за яким криється набагато більше сенсів, ніж просто пропозиція випити каву. Адже «Давай на каву!» може початися з побачення і закінчитися одруженням. «Давай на каву!» може бути зустріч зі старими друзями, яких не бачив роками. «Давай на каву!» може бути приводом зібратися з подружками на трошки іншу cava. «Давай на каву!» може бути про нетворкінг чи зустрічі з колегами. «Давай на каву!» це гарний привід витягти сусідку з дитиною на прогулянку, щоб поки малі бавляться на майданчику поспілкуватися з кимось дорослим, бо ти молода мама і 24/7 ти комунікуєш з малечею.

«Давай на каву!» може закінчитися як завгодно. Більше ніж чашка кави, більше ніж просто зустріч. Це запрошення провести з тобою найцінніше — свій час! Подарувати один одному гарні емоції та спогади. Саме тому ми запрошуємо «на каву». Бо ми хочемо провести час з нашими відвідувачами, подарувати їм нові, яскраві, незабутні емоції та спогади.

Що чекає на гостей:

  • 21 вересня Кажанна та Enleo
  • 22 вересня український неосоул гурт ADAM та інші
  • Поетичний перформанс від Дар’ї Лісіч відбудеться 21 вересня о 15:30

Kyiv
coffee
festival

Якірна частина фестивалю, яка збере не лише найкращі кавові бренди, а й дотичних до кавової сфери виробників, які ширше розкриють погляд на каву для кожного відвідувача. Кавове ком’юніті — це спільнота людей, які не тільки закохані у каву, як продукт, а й люди, які розвивають в Україні індустрію кави. Привозять найкращі зерна, удосконалюють свої вміння в обсмаженні та приготуванні кави, відкривають смаки кави для українців.

Фудкорт та маркет локальних виробників

Вуличну Їжу неможливо уявити без масштабного фудкорту, де збираються понад 40 унікальних учасників, кожен з яких пропонує гостям фестивалю різноманітні формати стрит-фуду на будь-який смак та бюджет.

Сцена та артисти

З розваг на гостей чекають виступи артистів на головній сцені, а також зовсім скоро ми оголосимо ім’я хедлайнера цього фестивалю.

Активності для дітей

Дитяча зона розваг — місце для неймовірних емоцій малечі та справжнього відпочинку для батьків. Адже поки малеча розважається на дитячій локації, стрибає на батуті та грає з однолітками, батьки можуть спокійно провести час за чашкою кави чи прогулятися маркетом та придбати собі щось цікаве.

Маркет

Маркет українських крафтовиків є невіддільною частиною фестивалю вже декілька сезонів поспіль. Ми збираємо найкращих майстрів з унікальними товарами: прикрасами, одягом, свічками та декором для дому. Кожен зможе знайти для себе на маркеті щось особливе.

Благодійність

«Вулична Їжа. Давай на каву!» також має благодійну місію. Стенди благодійних фондів та організацій ближче познайомлять відвідувачів зі своєю діяльністю, а також будуть проводити різні активності за донати та продавати мерч. Кожен відвідувач матиме можливість долучитися до доброї справи та внести свій вклад у допомогу іншим.

 

Вартість квитків:

Online release (кінець продажу 20/09 о 22:00)

Один день: 21 чи 22 вересня — 250 грн.

Два дні: 400 грн.

Вартість квитка на вході (21 та 22 вересня)

Один день: 21 чи 22 вересня — 300 грн.

Два дні: 500 грн.

Безкоштовний вхід: для військових, дітей до 12 років, вагітних жінок, багатодітних сімей та людей пенсійного віку. Квиток можна отримати на касі входу в день заходу, надавши документи, посвідчення чи свідоцтво про народження відповідно.

Важливо!

Найближчі укриття:

  • Підземний перехід з пандусом на пр-ті Каденюка — вул. В.Черчилля
  • Укриття в адміністративній будівлі на вул. Павла Полуботка 50
  • Укриття у житловому будинку на вул. Павла Полуботка 46/2
  • Підземний перехід з пандусом на станції метро Чернігівська
  • Підземний перехід на станції метро Лісова

Взяти участь

Фудкорт: vulychnayizhafc@gmail.com / Дмитро

Маркет: tetiana.khomiak@asapagency.in.ua / Тетяна

Кава: incantodecor@gmail.com /Катерина

 

https://www.instagram.com/vulychnayizha/

https://www.facebook.com/ulichnayaeda

https://t.me/vulychnayizha

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi