«AB InBev Efes Україна» відновило виробництво пива в Миколаєві - PostEat

пошук

«AB InBev Efes Україна» відновило виробництво пива в Миколаєві
23-05-2023 0 506


Один із найбільших українських виробників пива ПрАТ «AB InBev Efes Україна» відновило випуск пива на потужностях Миколаївської пивоварні. Про це заявив СЕО компанії Дмитро Шпаков, передає Інтерфакс-Україна.

«Ми залишили у виробництві всі ті бренди, які найбільше подобаються нашим споживачам. Пиво, зварене в Миколаєві, вже знову можна знайти на полицях супермаркетів», — зазначив він.

У Миколаєві вироблятимуться пиво «Янтар», «Біле», «Біла Ніч», «Чернігівське Світле», «Титан» і «Рогань Традиційне».

За його інформацією, на всіх пивоварнях компанії, які розташовані в Чернігові, Харкові та Миколаєві, виробництво було зупинено 24 лютого 2022 року.

«З початком повномасштабного вторгнення в Миколаєві, як і на двох інших броварнях компанії AB InBev Efes Україна в Чернігові та Харкові, було неможливо продовжувати будь-які виробничі процеси — надто велика небезпека для працівників та мешканців цих міст, адже всі заводи розташовані в безпосередній близькості до зони бойових дій», — пояснив Шпаков.

За словами Шпакова, Миколаївська пивоварня за час вимушеного простою зазнала серйозних ушкоджень основного виробництва від російських ракетних обстрілів, частина обладнання була втрачена.

Після ухвалення рішення про перезапуск Миколаївської броварні на підприємстві було проведено діагностику, ремонт і налаштування всього виробничого обладнання. Усі три лінії пивоварні (ПЕТ, скло 0,5 л і кеги) вже повністю відновлені та розпочали повноцінне виробництво. Виробництво забезпечене всіма необхідними контрактами, зокрема щодо сировини.

«Ми працюємо довоєнним штатом і не скоротили жодної людини. Частину наших співробітників мобілізовано до ЗСУ», — підкреслили в AB InBev Efes Україна.

Також у компанії додали, що Чернігівська пивоварня активно працює, виготовляючи всі бренди портфеля, але терміни запуску Харківської пивоварні не уточнили.

Читайте також: 

Діти зібрали понад 75 тисяч гривень на дрон під час онлайн-марафону «Непереможні вареники»

Дизайнер створив кросівки в стилі чизбургерів

Інноваційна кришка для банок відкривається на 50% легше

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi