пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Мішленівський шеф Ален Дюкасс (Alain Ducasse) презентував нову систему «антивірусної» вентиляції у своєму ресторані Allard у Парижі. «Система коштує 500 000 євро, але дозволить зберегти 80% посадкових місць у залі», — стверджує Дюкасс.
Вентиляція розроблена на замовлення самого Алена Дюкасса. Вона створена з системи труб, фільтрів та дифузорів. Вхідні отвори прикрасили фіранками з малюнками хмар, небесних духів та голубів.
Система уповільнює швидкість руху частинок у повітрі у 20 разів. За словами шефа, це дає можливість вивести ймовірні частинки вірусів з зали назовні до того, як вони дійдуть до сусіднього столику. «Завдяки цій системі повітря у закладі таке ж чисте, як в операційній», — стверджує ресторатор.
За його словами розробка і монтаж вентиляції коштував 500 000 євро. Додаткового між столами були встановлені перетинки. Завдяки цим заходам безпеки у закладі розраховують зберегти до 80% посадкових місць.
Фото: Instagram Restaurant chez Allard
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi