Amazon визначатиме вік покупця при оплаті алкоголю через систему сканування долонь - PostEat

пошук

Amazon визначатиме вік покупця при оплаті алкоголю через систему сканування долонь
24-05-2023 0 486


Платіжна система Amazon One запроваджує перевірку віку за допомогою долоні. Система передбачатиме перевірку віку, що дозволить купувати алкоголь без перевірки документів. Про це повідомляє Amazon.

Першим місцем, де підтримуватиметься ця функція, стане стадіон Coors Field, а найближчими місяцями технологія буде розгорнута на інших майданчиках. Amazon One — це технологія біометричних платежів, яка працює на основі унікального відбитка долоні, прив’язаної з кредитною карткою або обліковим записом Amazon. Зображення долонь зберігаються в безпечному місці в хмарному сховищі. Щоб використовувати систему, користувачі сканують долоню на зчитувальному пристрої, який ідентифікує кілька аспектів долоні.

Щоб система могла визначати вік, клієнти повинні оновити свій ідентифікатор на сайті Amazon One. Для цього потрібно зайти на сайт, завантажити фотографії лицьової та оборотної сторін посвідчення особи, наприклад, водійських прав, а потім зробити селфі. Amazon заявляє, що не зберігає ці ідентифікатори після перевірки.

Таким чином продавці чи бармени отримають повідомлення «‎21+» разом із завантаженим клієнтом селфі.

«Бармен порівняє фотографію на екрані з клієнтом перед собою, а потім продовжить продаж. Коли клієнт готовий заплатити, він просто знову наводить долоню на пристрій Amazon One, і з нього буде стягнено плату за купівлю», – пояснили в компанії.

Фото: Amazon

Читайте також: 

Анна-Євгенія Янченко провела онлайн-дегустацію вина «Виноробні князя Трубецького» та поділилась цікавими фактами

Українські виноробні отримали 23 медалі на конкурсі International Wine and Spirit Competition

«Міністерство Шаурми» та Massimo Gelarty проведуть в Києві фестиваль «божевільного» морозива

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi