Англійський футболіст закликає бідні сім'ї отримувати ваучери на їжу - PostEat

пошук

Англійський футболіст закликає бідні сім'ї отримувати ваучери на їжу
09-08-2021 0 236


Футболіст Манчестер Юнайтед Маркус Рашфорд закликає медичних працівників зробити більше, щоб переконати сім’ї, які потребують допомоги, не пропустити державні ваучери на їжу.

У відкритому листі в Британському медичному журналі (BMJ) він каже, що понад 40% тих, хто має право претендувати на ваучери, не підписалися на них.

Хоча тисячі отримали документи на продуктову допомогу, він занепокоєний, що через брак поінформованості деякі люди можуть залишитися без ваучерів.

Пишучи в BMJ, Рашфорд каже, що його робоча група, з питань бідності у сфері дитячого харчування, була створена для вразливих дітей, щоб ті могли отримати безкоштовне харчування під час шкільних канікул. Тоді робоча група робила все можливе, щоб підвищити обізнаність про схему ваучерів.

«Понад 40% тих, хто має право на ваучери, досі не зареєстровані за цією схемою, і я впевнений, що більшість цих батьків можна знайти у таких самих громадах, як і моя, де я виріс: де немає ні інтернету, ні на вулиці про це жодного слова”, — розповідає футболіст. 

За його словами, медичним працівникам потрібно зробити більше, щоб усі, хто має право подати заявку, знали про це.

Фото: Facebook Marcus Rashford

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi