Анна Козаченко розповіла про Milk Bar в Польщі - PostEat

пошук

Анна Козаченко розповіла про Milk Bar в Польщі
15-03-2023 0 980


Ресторан Milk Bar у Варшаві перебуває на етапі активного будівництва. Про це рестораторка Анна Козаченко розповіла виданню The Village.

“Ми прокладаємо комунікації, це тривалий процес. Договір оренди я підписала в липні, ключі від приміщення мені передали в жовтні, увесь цей час ми робили архітектурний проєкт. Цей проєкт мали погодити пожежники, санепідемстанція тощо. Поки наша дата відкриття – 1 червня”, — поділилась деталями рестораторка.

Дизайном займається архітектурно-дизайнерська студія YODEZEEN, яка повністю перевезла офіс з Києва у Варшаву.

Milk Bar у польській столиці — це досить великий простір на понад 600 квадратів: 420 квадратних метрів зала, ще 220 метрів тераса. За словами Анни, цей проєкт дається дуже важко, адже вона з командою робить все, як потрібно робити, за всіма нормами: виходить довше й набагато дорожче. Наразі бюджет перевищили десь у 2,5 раза.

“Тільки туалети ми проєктували два місяці: стінка два сантиметри вліво, два сантиметри вправо, окрема вбиральня для людей з інвалідністю, окремо для хлопців, окремо для дівчат. Туалети взагалі стали найбільшою проблемою в проєкті, вони за нормами мали займати ледве не пів ресторану. Дуже важко було це зробити, але в нас вийшло, ми вже будуємо”, — додала Анна Козаченко.

За словами рестораторки, вона з командою відкриває заклад у Варшаві не тому, що відчуває ризики в Україні, а тому, що в неї завжди були плани зробити щось велике у світовому масштабі. 

«Але постійно хотілося щось доробити в Україні: ще трошечки, ще виробництво відкриємо, ще новий проєкт запустимо. Тому ці плани відкладалися», — підсумовує вона.

Фото: Instagram annakozachenko

Читайте також: 

Японці відкрили заклад у Львові, який спеціалізується на оніґірі

У Вінниці пройде свято виноробів Vinnytsia Wine Days

На станції «Академік Вернадський» встановили артінсталяцію «Дім. Спогади»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi