У Вінниці пройде свято виноробів Vinnytsia Wine Days - PostEat

пошук

У Вінниці пройде свято виноробів Vinnytsia Wine Days
15-03-2023 0 450


З 25 по 28 травня у Вінниці проведуть свято виноробів Vinnytsia Wine Days, яке буде присвячене винній культурі та туризму в Україні. Захід буде націлений на професіоналів та поціновувачів виноробства, і матиме на меті популяризувати бренд «українського вина», а також просувати Поділля як перспективний регіон для виноробства та еногастрономічного туризму. Про це у Facebook повідомляє департамент маркетингу міста і туризму Вінницької міської ради.

«Vinnytsia Wine Days – це освітній, туристичний, професійний, еногастрономічний захід, який буде тривати чотири дні і складатиметься з декількох напрямків: міжнародної виставки з дегустацією вина, двох наукових конференцій для фахівців, а також презентацій, екскурсій і гастротурів», – розповів продюсер проєкту Vinnytsia Wine Days Ярослав Юшков.

За його словами, організатори прагнуть створити майданчик обміну досвідом та комунікації між професіоналами галузі виноробства, гостинності й туризму, популяризувати бренд «українське вино», розвивати культуру споживання напоїв серед вінничан, а також просувати Поділля як перспективний регіон для виноробства та еногастрономічного туризму.

Формат Vinnytsia Wine Days передусім буде орієнтований на професіоналів – виноградарів, виноробів України та інших країн (Грузія, Молдова тощо), представників готельно-ресторанного бізнесу і гравців туристичної сфери. Також захід буде корисний для сомельє та медіа, студентам і викладачам профільних спеціальностей, вінничанам, які цікавляться винною культурою, і туристам із сусідніх областей.

Для проведення наприкінці травня Vinnytsia Wine Days планують залучити локації в історичному кварталі міста — біля Садків, де свого часу був розташований демонстраційний сад і виноградник першого директора вінницького реального училища Ярослава Нємеца, видатного помолога і винороба.

Фото: Facebook Департамент маркетингу міста та туризму

Читайте також: 

На станції «Академік Вернадський» встановили артінсталяцію «Дім. Спогади»

Юрій Ковриженко долучиться до відкриття нового ресторану на Сейшелах

Нова Їстетика: перезапуск місця про красу в усьому, смачну їжу і своїх людей

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi