Анна-Євгенія Янченко розповіла про її улюблені українські вина - PostEat

пошук

Анна-Євгенія Янченко розповіла про її улюблені українські вина
24-11-2023 0 310


Авторка книги “Вино без правил”, винна експертка, лекторка WSET, авторка блогу “Сомельє в зелених штанях” Анна-Євгенія Янченко у коментарі LIGA.net розповіла про її улюблені українські вина.

“Складно вибрати саме 5 пляшок українських вин, бо наразі в мене є набагато більше улюбленців. Назву ті вина, в які закохана давно серед ігристих й червоних. Перепрошую, їх 6:

Ігристі:

  • Shabo Grande Reserve Extra Brut, вже років зо п‘ять фанат цього ігристого, вартість суттєво менша за якість як на мене. Своєманітне та породисте.
  • Ігристе Фрумушика Сухолиманське  — ігристе з нашого локального сорту Сухолиманський білий, насичене та безмежно святкове.
  • Beykush Beresagne White 2015 —Тут Шардоне з витримкою на тонкому осаді 60 місяців! Смак як просто новий всесвіт, такий багатогранний та інколи помітні відтінки укропчика. Вас може злякати вартість, але це вино для екстра-важливої події. Я купувала собі на весілля, наприклад. 

Червоні:

  • Біологіст Renaissance of Freedom, там Каберне Совіньйон та Каберне Фран виступають концентрованим дуетом з вишневим тютюном та ожиною.
  • Дон Алехандро Сапераві 2016 — елегантний та ніжний Сапераві, запевняю, ви такого не куштували. 
  • Beykush Loca Deserta — це вино з Мерло, Каберне Совіньйону та ув’яленого Темпранільо з 30-місячною витримкою в дубі. Потужне, але ніжне та елегантне”,розповіла вона. 

Photo credits: Facebook Винна експертка Янченко Анна Євгенія

Читайте також: 

Молочники України та ЄС почали об’єднання

Меню з «Титаніка» продали за £84 тисячі

«Сільпо» відкрило у Яворові новий супермаркет: його дизайн присвятили гутництву

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi