Анонс: 18-19 травня в Одесі відбудеться маркет Vernissage в Пасажі - PostEat

пошук

Анонс: 18-19 травня в Одесі відбудеться маркет Vernissage в Пасажі
15-05-2024 0 317


Вже цими вихідними 18-19 травня відбудетсья перший маркет Vernissage в Пасажі. Організатори події хочуть нагадати одеситам, що Пасаж — це ідеальне місце зустрічей та відпочинку.

«Воно знову має стати Must Visit місцем, і ми зробимо для цього усе можливе! А ви можете стати частиною нової історії. Наша місія: відродити забуту велич Пасажу та вдихнути в нього свіжий подих життя», — розповідають організатори.

Маркет Vernissage — це грандіозні мрії, які планують втілити в життя разом з українськими брендами і одеситами. Планують відродити самобутність Пасажу, відновити його та зберегти цю памʼятку в історії.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що буде на маркеті Vernissage?

Жива музика, богемна вечірка, маркет українських брендів, майстер класи і DJ-сети на балкончиках величної пам`ятки. Планують разом мріяти, пити, їсти, знайомитися з локальними майстрами та майстринями, приймати участь в майстер-класах у створенні коктейлів, слухати музику і закохуватись у велич Пасажу.

Вхід на івент — щедрий донат на Пасаж. Адже кошти, які збируть на цьому івенті будуть витрачені на популяризацію історичної пам`ятки.

Дата: 18/19 травня

Час: з 12:00 до 22:00

Місце зустрічі: Пасаж. вул. Дерибасівська, 33

Вхід: донат на Пасаж

Фото надані організаторами

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi