Австралійська активістка влаштувала топлес-акцію на захист тварин - PostEat

пошук

Австралійська активістка влаштувала топлес-акцію на захист тварин
11-12-2020 0 991


27-річна австралійка Таш Петерсон відома як V-Gan Booty влаштувала акцію на захист тварин у костюмі корови у місті Перт.

Активістка з помічником, який знімав акцію на відео прийшли на літник закладу Pizza Bella Roma. Для заходу Петерсон надягнула костюм корови, а верхню частину тіла залишила оголеною і тільки розмалювала її у кольорах коров’ячої шкури.

Під час акції Теш виголосила промову про те, що виробництво м’яса пов’язане зі знущанням над тваринами. Штучне запліднення вона порівняла зі зґвалтуванням, а виробництво молока назвала насильством. Коли гості закладу висловили невдоволення акцією, то Петерсон звинуватила їх у лицемірстві, — «Якби я захищала життя собак, то була б героїнею для вас. А коли я захищаю життя корів, то ви радите мені замовкнути».


Акція сталась через кілька місяців після суду над Таш Петерсон за її акцію під час футбольного матчу жіночої ліги AFLW в Австралії. Активістка зірвала матч, вибігши на поле з плакатом Right to Rescue («Право на порятунок»). Згідно з рішенням суду на Петерсон наклали штраф у розмірі 1750 австралійських доларів за зрив матчу.


Також Петерсон має у своєму доробку акцію у закладі BBQ, де вона з однодумцями закликали гостей не їсти м’ясо. Ще раніше Петерсон влаштовувала акцію у McDonald’s.

Фото: YouTube

Читайте також:

Ківі полювала на «органічне» м’ясо для своїх дітей та викликала лють зоозахисників

Дослідження: у людей, які не вживають м’ясо, частіше ламаються кістки

Сайт дня: дізнайтесь, скільки тварин вбито, поки ви відкривали цю сторінку

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi