Багато почесних гостей відвідали стенд з українськими винами на ProWein 2023 - PostEat

пошук

Багато почесних гостей відвідали стенд з українськими винами на ProWein 2023
27-03-2023 0 433


На міжнародній виставці вин ProWein 2023 команда Wines of Ukraine, за підтримки Генерального консульства України в Дюссельдорфі, влаштувала приватну дегустацію українських вин для представників дипломатичного корпусу, трейдерів, ритейлерів, політичних кіл Німеччини, провідних медіа та нон-профіт організацій. Про це Wines of Ukraine повідомляє у Facebook. 

“Більше ніж 20 вин, 30 почесних гостей у камерній, душевній та дуже доброзичливій атмосфері — це щось неймовірне. Говорили про серйозне — можливості експорту, співробітництва та подальшої допомоги нашій країні у боротьбі з російською агресією та балансуванні економіки”, — йдеться у повідомленні. 

Почесною гостею стала Голова комітету німецького Бундестагу з оборони Марі-Аґнес Штрак-Ціммерма. У Wines of Ukraine додають, що вона стала шанувальницею українських вин і навіть відвідала національний стенд на ProWein 2023.

Винна експертка Вікторія Макарова розповіла, що у гостей була реальна зацікавленість українським вином. Українські винороби чули від них компліменти й слова підтримки. Ніхто не розходився до останнього келиха.

Фото: Facebook Wines of Ukraine

Читайте також: 

Українці зібрали понад 58,5 мільйона гривень на дрони-камікадзе, купуючи сіль «Міць. Українська кам’яна»

Пліч-о-пліч: великодній pop-up українських виробників

Дмитро Кулеба програв пляшку вина главі МЗС Великої Британії

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi