Безпілотний фургон розвозить продукти в Швейцарії - PostEat

пошук

Безпілотний фургон розвозить продукти в Швейцарії
17-03-2023 0 321


Швейцарська мережа супермаркетів Migros тестує службу доставки Migronomous. Безпілотний електромобіль, який розроблений спільно з місцевим стартапом Loxo та Schindler, зараз працює в тестовому режимі. Про це повідомляє European Supermarket Magazine.

Після того, як співробітники Schindler розміщують замовлення в Migros, співробітники супермаркету завантажують продукцію у фургон, який потім доставляє замовлення на завод Schindler, який розташований за 500 метрів. Далі співробітники Schindler можуть відкрити за допомогою коду закритий бокс та отримати свої покупки. Служба роботизованої доставки працює з понеділка по п’ятницю і може перевозити до 64 пакетів із покупками.

Безпілотний автомобіль використовує датчики, які безперервно сканують навколишнє середовище, перехожих та дорожні знаки. Інженери повністю розробили та побудували автомобіль Loxo Alpha у Швейцарії, і це перший повністю безпілотний фургон, який їздить швейцарськими дорогами. На думку ритейлера, у зв’язку з неухильним зростанням кількості онлайн-замовлень у Migros в останні роки роботизований робот-кур’єр Migronomous може взяти на себе важливу роль у сервісі доставки.

Фото: European Supermarket Magazine

Читайте також: 

Юрія Ковриженка номінували на премію Wine Travel Awards

У Києві пройде український ресторанний форум «RestoPraktiki»

В Україну завезли польську курятину з сальмонелою

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi