Юрія Ковриженка номінували на премію Wine Travel Awards - PostEat

пошук

Юрія Ковриженка номінували на премію Wine Travel Awards
17-03-2023 0 508


Український шеф-кухар Юрій Ковриженко змагається за перемогу в номінації “Амбасадор року” премії Wine Travel Awards. Про це йдеться на сайті премії. 

“Запрошуємо всіх активних, оптимістичних та креативних підприємців розширити горизонти свого бізнесу та подолати наслідки пандемії, не лише відновивши уражені процеси та зв’язки, а й перезавантаживши свій проєкт! Wine Travel Awards запрошує взяти участь в одній із шести (або кількох) номінаціях”, — йдеться в описі опитування. 

Юрій Ковриженко номінований на премію “Амбасадор року”. До цієї категорії можуть бути номіновані люди, які мають статус амбасадора вина/регіону/дороги вина та смаку, або можуть підтвердити факт належності до еногастрономічної асоціації, інтереси якої вони представляють. А також ті, хто має досвід роботи промоутером винного регіону, асоціації, бренду чи певних сортів вин не один рік. Ця діяльність може бути підтверджена як офіційним джерелом, рекомендаціями чиновників, так і публікаціями в ЗМІ тощо.

Проголосувати за українського шеф-кухаря можна за посиланням. Публічне голосування триватиме до 31 березня. Після цього переможці публічного голосування, по 5 лідерів у кожній номінації, пройдуть до другого туру відбору, де у квітні їх оцінюватиме команда зіркових суддів.

Фото: Facebook Yurii Kovryzhenko Chef

Читайте також: 

У Києві пройде український ресторанний форум «RestoPraktiki»

В Україну завезли польську курятину з сальмонелою

Кулінарний артбук «ЖУК: Жива Українська Кухня»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi