Brave Box: набір якісних цікавих продуктів від маленьких українських виробників - PostEat

пошук

Brave Box: набір якісних цікавих продуктів від маленьких українських виробників
21-09-2022 0 464

Партнери

Автор


Brave Box — це набір якісних цікавих продуктів від маленьких українських виробників з доставкою по всьому світу. Перший бокс складається з 14 різних продуктів, з чистим та здоровим складом. Продукти в боксі будуть змінюватися, щоб познайомити всіх з різними продуктами та виробниками. Також незабаром можна буде оформити підписку на бокс. Це буде сприяти розвитку співпраці з різними виробниками та підтримувати їх економічний стан.

«Їжа — одна з найяскравіших сторін культурної ідентичності. Зараз ми не можемо запросити весь світ до нас у гості, але ми можемо познайомити його з нашими людьми, країною і культурою через смаки та наші локальні продукти. Кожен українець, кожен бренд – частина бренду країни. Кожен – частина спільноти зі спільними цінностями. Сьогодні українці — це взірець сміливості для всього світу.  Щоб показати, що  український продукт це не лише зерно, горілка та борщ, а й десятки та сотні унікальних крафтових якісних здорових продуктів», — креативна підприємиця, засновниця кейтерингової служби доставки «Dip food» та гастрономічного простору «Власна кухня», співавторка кулінарної книги «Давай швидко» Катерина Андреєва.

Склад боксу підбирається так, щоб можна було провести час смачно та з користю, відкрити для себе нові смаки, познайомитись з культурою України. Окремо продукти будуть класним доповненням до будь-якого пікніка чи як самостійний перекус. І звичайно, купуючи Brave Box ви безпосередньо підтримуєте економіку та допомагаєте Україні у цей непростий час. Через деякий час засновники планують запустити власний маркет плейс, щоб можна було замовляти ті продукти, які сподобалися клієнту і формувати власний бокс.

«Але що на справді відрізняє нас та чому у нас вийшло? Спроба. Спроба робить з нас сміливців. Спробуй, щоб бути сміливим. Ми вирішили спробувати познайомити весь світ з українськими продуктамита дати можливість скуштувати сміливість на смак», — бренд-стратегиня, харчова експертка, власниця ферми повного циклу в Одеській області та співзасновниця маркетингової харчової агенції «Культура Ринку» Ольга Геєць.

Текст та фото надані автором.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу. Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi