Цибуля – це дорого. Уляна Супрун розповіла, чим замінити український суперфуд - PostEat

пошук

Цибуля – це дорого. Уляна Супрун розповіла, чим замінити український суперфуд
13-05-2019 0 882

Автор


Доки у Фейсбуці люди різного віку та професій обговорюють шокуючі ціни на цибулю, Уляна Супрун доводить, що український суперфуд аж ніяк не є маст хевом здорового харчування. На думку в.о. Міністра охорони здоров’я України, цибуля – це не ліки від хвороб. Вона може бути частиною збалансованого раціону, але можна підібрати аналоги, що мають такі ж корисні властивості, але при цьому краще пахнуть та не подразнюють кишківник.

Якщо ви кришите у салати ріпчасту цибулю заради вітамінів та мінералів, можете сміливо використовувати замість неї зелену цибулю або цибулю-порей чи навіть кропиву. Український суперфуд має у складі корисний для судин кемпферол. Та щоб забезпечити ним організм, замість цибулі можна з’їсти квасолі, малини, посипати страву гвоздикою або ж випити чорного чаю чи вина.

Таку ж користь для мікрофлори кишківника, як і від цибулі, Ви отримаєте від регулярного вживання пастернаку, селери чи яблук або вівсяної чи перлової каші. Знизити рівень цукру у крові можна не лише за допомогою цибулі, а й за допомогою кропу, кінзи, імбиру та деяких інших спецій.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi