Цифра дня: на 35% зросла кількість кав’ярень під час війни - PostEat

пошук

Цифра дня: на 35% зросла кількість кав’ярень під час війни
09-05-2024 0 192

Партнери

Автор


Тільки два сегменти ресторанного бізнесу показали зростання під час повномасштабної війни – це кав’ярні та фастфуд. Про це пише ресторанне медіа «Реве та стогне ресторатор», посилаючись на дані української компанії з автоматизації закладів Poster.

Кількість кав’ярень в Україні зросла на 35% у квітні 2024 року у порівнянні із груднем 2021 року. Кількість закладів фастфуду також показала зростання – на 15% більше ніж до повномасштабної війни.

Найбільше падіння — у кальянних (-35%), кондитерських (-34%) і барів (-32%). Кількість ресторанів зменшилася на 17%, закладів, які працюють тільки на доставку, на 17%, пабів на 16%, кафе на 13%. Незначне падіння у пекарень – на 9% менше ніж до повномасштабної війни.

Дані у досліджені — загальна статистика по ринку, акумулювана з різних відкритих джерел.

Poster – лідер серед українських систем автоматизації для кафе та ресторанів. Це екосистема простих та зручних рішень, які закривають всі потреби: каса, склад, аналітика, CRM, застосунок для власника, QR-меню, оплата та відгуки, мобільний офіціант, доставка, фінанси, ПРРО. Сервісами компанії користуються 16 000 закладів в Україні, серед них більш ніж 1000 великих ресторанів, 100 франшиз та мереж. Кожна друга кав’ярня працює на Poster. 

Головна фото: Crew on Unsplash

Текст та фото надані партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi