Продовжуємо традицію Coffee, Books & Vintage - збираємось на кавові посиденьки, літературні івенти, вінтажний ярмарок і концерти крутих виконавців - PostEat

пошук

Продовжуємо традицію Coffee, Books & Vintage - збираємось на кавові посиденьки, літературні івенти, вінтажний ярмарок і концерти крутих виконавців
09-09-2024 0 176


Що тебе чекає на Coffee, Books & Vintage#5? Розповідаємо і запрошуємо 14-15 вересня на !FESTrepublic. 

Осінь — найліпший час “вигуляти” свої вінтажні строї, тож відразу просимо собі обирати кльовий лук під настрій. Для бадьорості твого настрою ми запросили найкращі кав’ярні з цілої України, а ще — найкрутіших кавових експертів, котрі змагатимуться в чемпіонатах Barista Championship, Brewers Cup та Cup Tasters Championship під егідою Specialty Coffee Association Ukraine.

Звісно, до смачної кави ми підготували улюблені і нові десерти та крутий фудкорт з ресторанними і pop-up проєктами. Вже невдовзі оголосимо, хто буде. Слідкуй за новинами в Instagram та Facebook

На тебе чекає насичена програма від Видавництва Старого Лева: більше 10 довколалітературних подій, натхненні зустрічі з авторами, автограф-сесії, книжковий ярмарок, а також збір книг для бібліотеки в Запорізькій області. Тож не забудь взяти гарну українську книгу, що лежить прочитана на полиці і поділись із мешканцями міста Вільнянськ — місцева бібліотека дуже потребує оновлення власне українською гарною книгою. 

Буде багато розваг для дітвори. Незмінно — в дитячому просторі за будинком Старого Лева організовуємо дитячу територію з майстерками, аніматорами та забавками. Ярмарок вінтажу теж буде цікавим і ще більшим, ніж попередньо. То буде нагода оновити гардероб та інтер’єр домівки різними вінтажними цяцьками!

Ми вдячні ЗСУ за можливість збиратись разом, тому збираємо на FPV-дрони для наших захисників. В часі події проведемо аукціони на підтримку збору “Рій помсти 24/7”.  

А ще — стендапи від Василя Байдака, Сергія Чиркова, Романа Щербана і не тільки. На сценах будемо слухати KRUT, SHUMEI, Курган & Agregat, Юлію Юріну, Kyiv Jazz Quintet та багатьох інших. 

 

Квитки (вартість зростатиме)

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi